Blog

 1. Daarom zijn zwarte lampen zo gewild

  Daarom zijn zwarte lampen zo gewild

  Je kunt er niet meer omheen… zwart in je interieur. Zwart is als stoere woonkleur enorm geliefd bij liefhebbers van modern en industrial living met een rauw randje. Het combineren van zwarte woonelementen met warmwit licht laat licht leven als nooit tevoren. Voeg lef toe in je leven en maak een statement met gave, zwarte lampen. De kleur zwart staat voor elegantie, mysterie en maakt je nieuwsgierig naar het onbekende.

  Lees meer »
 2. Ontdek de magie van glazen lampen

  Ontdek de magie van glazen lampen

  Mooie lampen van glas zijn bij het restylen van je interieur een slimme optie, je creëert namelijk meer ruimtegevoel. Een kleine of grote glazen hanglamp, glazen plafondlamp of trendy glazen tafellamp, ze hebben allemaal een stijlvol transparant karakter. Glazen lampen onderscheiden zich van andere lampen vanwege hun heldere doorkijk. De ruimte lijkt daardoor optisch groter. En ook heel mooi: er is bij de meeste uitvoeringen direct zicht op de lichtbron. Glazen lampen zijn als basislamp toepasbaar bij elke woonstijl en geven extra glans aan jouw interieur!

  Lees meer »
 3. Een lichtplan opstellen: hoe doe je dat?

  Een lichtplan opstellen: hoe doe je dat?

  Zelf een lichtplan maken?
  Een nieuw huis of een verbouwing brengt voor de niet-zo-handy man of vrouw de nodige stress met zich mee. Voor anderen is het juist een bruisende periode vol energie en creativiteit. Weet jij waar je moet beginnen?

  Lees meer »
 4. Draadlampen: heb jij ze al in huis?

  Draadlampen: heb jij ze al in huis?

  Draadlampen passen helemaal in het interieur van nu! Ze zijn herkenbaar aan hun ijzersterke kap van stevig metaaldraad en kunnen wel tegen een stootje. Daarbij hebben de meeste modellen een open constructie met binnenin een zichtbare lichtbron. Met hun krachtige uitstraling passen deze hippe hanglampen in zowel een industrieel, retro als vintage interieur. Als je kiest voor draadlampen boven de eettafel of bijzettafel, dan is ons stijladvies om deze te groeperen en te hangen op verschillende hoogtes voor een speels effect.

  Lees meer »
 5. Zo heb je altijd een niks-moet vakantiegevoel in huis

  Zo heb je altijd een niks-moet vakantiegevoel in huis
  Tover je huis om tot een relaxte vakantiewoning! We delen een paar slimme trucs voor een heerlijke thuisvakantie in je eigen huis & tuin.
  Lees meer »
 6. 6 tips om je thuiswerkplek op te vrolijken

  6 tips om je thuiswerkplek op te vrolijken

  In deze periode is het fijn als je veilig thuis kunt werken. Een fijne werkomgeving draagt immers bij aan verhoging van creativiteit en productiviteit. Een win-win situatie waarbij een gewone werkdag een stuk aangenamer wordt! Hoe kun je met enkele veranderingen je werkplek opvrolijken?

  Lees meer »
 7. Een industriële woonstijl in huis met deze tips

  Een industriële woonstijl in huis met deze tips

  Niet iedereen woont in een verlaten fabriek die verbouwd kan worden tot industrieel appartement. Niet iedereen heeft een grote woonkamer met dikke grijze buizen slingerend in de ruimte. En we hebben niet allemaal een oude bakstenen muur waar de ruwe randjes nog aan zitten. Toch is het mogelijk om met deze tips jouw huis in te richten in een industriële woonstijl.

  Lees meer »