Zo heb je altijd een niks-moet vakantiegevoel in huis

Tover je huis om tot een relaxte vakantiewoning!

We delen een paar slimme trucs voor een heerlijke thuisvakantie in je eigen huis & tuin.

VAKANTIEFOTO'S

Verzamel je mooiste vakantiefoto's waar je geweldige herinneringen aan hebt en zet ze ingelijst op een prominente plaats. Of laat die foto van strand & zee via fotobehang levensecht in je huiskamer voor de dag komen. In een oogopslag heb je je zwijmelende vakantiegevoel weer helemaal te pakken. In een tuinkamer of veranda hang je de zomer aan de muur met een vrolijke tuinposter.

PALMPLANTEN

Exotische planten creëren tropical vibes waar je niet omheen kan! Zet naast je luie fauteuil een grote palmplant of bananenplant en bespaar een ticket to the tropics. Zorg je voor veel licht? Daar houden ze van. De zwierige bladeren laten je wegdromen naar verre oorden. Voor Mexicaanse sferen mogen enkele cactussen zeker niet ontbreken.

LAZY MUZIEK

Lig je liever in een hangmat of loungebank? Sluit je ogen en laat zonnige vakantieklanken jouw dag opliften naar volwaardig vakantieniveau. Staan Franse chansons en Spaanse klassiekers al in jouw playlist? Zeker weten dat je de tijd even vergeet en het niet kunt laten om lekker mee te zingen. Of pak je saxofoon of dj draaitafel en laat familie meegenieten van jouw zomerse loungetunes!

SUMMERFOOD & COCKTAILS

Zet de BBQ maar aan! Snuif die lekkere luchtjes van vis & vlees maar op en stel je eigen mojito samen. Die momenten bij veranda of balkon brengen tot laat in de avond het vakantiegeluk wel heel dicht bij huis. Slippertjes uit, voeten in het water of in het zand en jouw beachmoment is compleet! En als het donker wordt dan zorgen gezellige kleurrijke lampionnen en lantaarns voor extra sfeer.

LEKKER LUIEREN

Niks moet - alles mag! Laat de boel de boel en vergeet alle to-do's. Leef nu en vergeet de tijd. Lekker liggen of zitten en alleen maar luisteren, kijken en ruiken wat er om je heen gebeurt. Of dwaal weg in je boek of tijdschrift en laat tijdens schemerige uren een leuke witte tafellamp een lichtje bijschijnen.

ZOMERS INTERIEUR

Creëer met luchtige, zomerse woonaccessoires de look waar je zo dol op bent. Laat je inspireren door het interieur van luxe strandhuisjes of beachclubs. Kies voor meubels en materialen in rustige kleuren van de natuur. Loungen in stijl was nog nooit zo dichtbij. Al gedacht aan maritime details zoals kaarsen, kussens, beachlampen van hout of rotan items zoals Boho lampen, rieten lampenkappen?