Lampen voor elke woonruimte

Als je op zoek bent naar specifieke wandlamp, hanglamp, vloerlamp, spot of tafellamp in een bepaalde woonruimte laten we je graag zien welke lampen daar voor in aanmerking komen. Bedenk daarbij welke functie de lamp in die ruimte heeft: algemeen, decoratief en/of functioneel. En bepaal hoeveel plaats er is voor de lamp.

We geven graag tips om te helpen bij je keuze. Omdat elke woonruimte anders wordt gebruikt geldt ook een andere manier van verlichten. Voor een kinderkamer is het uiterlijk van de lamp heel belangrijk. Voor de keuken is goed zicht op een keukenblad voor en tijdens het koken onmisbaar. In de slaapkamer bieden stijlvolle bedlampjes alle gemak en sfeer.


Sfeervolle eetkamerverlichting

Momenten aan de eettafel met je familie en vrienden kunnen niet lang genoeg duren. Samen praten en eten, spelletjes doen of puzzelen, er zijn dagelijks veel verschillende activiteiten in de eetkamer bij de eettafel. Zowel gezellig sfeerlicht als functioneel licht is daarbij onmisbaar. Ervaar gemak van een dimbare hanglamp boven de eettafel waarbij je zelf de lichtsterkte per situatie kunt regelen.

Bekijk ook: Tafellampen | Eettafel wandlampen | Eetkamer Spots

Slaapkamerverlichting & slaapkamer lampen

Jouw slaapkamer is een oase van rust met een perfecte balans tussen basislicht, accentlicht en sfeerlicht. Met een dimbare plafondlamp, opbouwspot of een hanglamp verander je je slaapkamerverlichting in een handomdraai van helder licht naar ontspannen sfeerlicht. En hoe handig is een bedlampje, eventueel met extra leeslampje, op een nachtkastje naast je bed of een wandspotje die je op je boek kunt richten.

Bekijk ook: Slaapkamer Hanglampen | Bedlampjes | Slaapkamer Spotjes

Halverlichting in elke stijl

De hal is toch wel het visitekaartje in huis. Direct bij binnenkomst in een hal ervaar je de woonsfeer al direct en heb je de sfeer des huizes te pakken! Geur, kleur en mooie halverlichting maken direct grote indruk en trakteren op een bijzonder welkom gevoel. Is jouw hal klaar voor een nieuwe look?

Bekijk ook: Hal Hanglampen | Industrial Wandlampen | Hal Spotjes

Keukenverlichting om bij te smullen

Op zoek naar fraaie, dimbare LED spots voor in jouw moderne keuken? Of mist jouw kookeiland nog een of twee decoratieve hanglampen of tafellampen? Laat je woonstijl terugkomen bij de keuze van je keukenverlichting en geniet lekker lang van een live kookspektakel!

Bekijk ook: Kookeiland Hanglampen | Keuken Spots | Tafellampen

Kinderkamerverlichting met vrolijke touch

Omkleden, studeren, spelen in de kinderkamer is veel leuker bij mooie kinderkamerverlichting zoals een vrolijk gekleurde bureaulamp, hanglamp en tafellamp. Kies samen met je zoon of dochter een vrolijke kinderkamerlamp met LED lichtbron die veilig en goed is voor zowel kind als milieu!

Bekijk ook: Kinder Tafellampen | Bureaulampen | Kids Hanglamp

Woonkamerverlichting kopen?

De woonkamer is vaak na de hal de eerste kamer waar je binnenkomt. Mooie woonkamerverlichting met algemeen licht, accentlicht en sfeerlicht mag niet ontbreken. Geniet volop van gezelligheid met familie en vrienden in jouw zithoek, een tijdschrift lezen bij je eettafel of spelen samen met je kind in de speelhoek. Laat zien wat jouw woonstijl is en shop woonkamerverlichting zoals tafellampen voor boven de eettafel, spots voor aan wand of plafond in de woonkamer en stijlvolle woonkamer tafellampen in of op een kast.

Bekijk ook: Woonkamer Tafellampen | Woonkamer Vloerlampen | Eetkamer Lampen

Kantoorverlichting bij elke werkplek

Heb je een kantoor aan huis? Of heb je een eigen hoek in de woonkamer als werkplek? Combineer schoonheid en gemak met stijlvolle kantoorverlichting zoals bureaulampen die passen bij jouw landelijk, vintage, industrial of modern interieur. Ervaar direct gemak van gericht dimbaar licht tijdens alle leesmomenten en werkzaamheden.

Bekijk ook: Bureaulampen | Kantoor Designlampen | Moderne Vloerlampen

Toiletverlichting en wc lampen - mooi en comfortabel

Een bezoek aan het toilet in een ruimte van slechts 2 vierkante meter is een stuk aangenamer met de juiste toiletverlichting en accessoires. Het kleinste kamertje mag een mini sfeerbeeld geven van jouw woonstijl elders in huis.

Bekijk ook: Toilet Spots | Hal Hanglampen | Toilet Plafondlampen