Los glas

Los glas


Geen producten gevonden voor deze selectie.

 

Glazen lampenkappen van HighLight

De collectie HighLight biedt je de mogelijkheid om losse lamponderdelen zoals glazen lampenkappen apart te bestellen. Hiermee kun je je HighLight lamp qua uiterlijk veranderen door een kap te selecteren die qua design en tint past bij jouw woonsfeer. Combineer een HighLight armatuur met een glazen lampenkap van excellente kwaliteit en geniet jarenlang van mooie verlichting om je heen.

 

Voordelen van lampenkappen van los glas

Als je een lamparmatuur Highlight hebt of aanschaft met de mogelijkheid voor los glas dan brengt dit grote voordelen met zich mee. Je kunt namelijk jouw tafellamp, wandlamp, plafondlamp of hanglamp van het merk Highlight heel gemakkelijk voorzien van een glazen kap naar eigen smaak. Het is ook een prettig idee dat je bij interieurveranderingen de lamp heel snel kan veranderen naar een andere tint.

 

Gekleurde glazen lampenkappen los

Lampenkappen van los glas zijn verkrijgbaar in allerlei moderne glastinten zoals amber, helder, smoke, roze, groen, blauwe en meer. Ze brengen met kleur extra sfeer in je interieur. Ook is de lichtbron achter het transparante glas subtiel in beeld. Combineer daarom glazen kappen met mooie kooldraad lichtbronnen voor de beste looks. Een ander groot voordeel van losse glazen bollen bij je lamparmaturen is dat het glas heel eenvoudig met een zachte doek afgenomen kan worden.

 

gratis bezorgd

Vanaf 49,95 bij jou thuis, op het werk of in één van de DHL afhaalpunten

supersnelle levering

Werkdagen voor 22:00 besteld. Volgende werkdag in huis!

koop nu en betaal later

Achteraf betalen.
Jij hebt de touwtjes in handen!

eenvoudig retourneren

Retourtermijn van 30 dagen! Dat betekent zorgeloos bestellen