Augmented Reality

Interactief & 360 graden virtueel shoppen

Met augmented reality komt je lamp tot leven! 

Een lamp of lampenkap online kiezen is geen eenvoudige klus. We maken het graag wat gemakkelijker voor jou en introduceren met trots onze augmented reality beleving. Geniet mee van deze nieuwe koopervaring waarbij je je item geheel rondom kunt bewonderen in jouw interieur!


Wat is augmented reality?

Letterlijk betekent augmented reality 'toegevoegde realiteit'. Augmented reality voegt items zoals lampen of lampenkappen toe aan de realiteit en positioneert ze in jouw kamer alsof ze echt al aanwezig zijn. Dit in tegenstelling tot virtual reality die je middels een speciale vr-bril geheel onderdompelt in een compleet andere wereld.

 

Augmented reality bij Besselink licht

Bij Besselink licht kun je moeiteloos (zonder installatie van een app) direct een verlichtingsartikel positioneren en rondom bewonderen op zijn toekomstige plek. Op productpagina's waarbij augmented reality mogelijk is verschijnt 'Bekijk dit product live in je woonkamer' en 'Bekijk dit product in 3D'. Een simpele klik op deze opties maakt het mogelijk om het item virtueel in jouw huiskamer te plaatsen.


Hoe plaats ik een lamp of lampenkap virtueel in mijn kamer?

STAP 1

Ga naar de knop waar je de virtuele weergave opent.

STAP 2

Klik op de lamp en/of lampenkap beweeg je telefoon of tablet langzaam van links naar rechts om de ruimte te scannen waarin je het item wil plaatsen.

STAP 3

Nadat je de ruimte hebt gescand, raak je de plek op het telefoon of tablet scherm aan waar je de lamp en/ of lampenkap wil plaatsen.

STAP 4

Nu zie je de lamp in de kamer en is het net alsof hij al fysiek naast de bank staat! De augmented reality functie biedt bovendien verschillende keuzemogelijkheden aan zoals formaat, kleur of materiaal.

Bekijk alle opties