Nieuws

augustus 2021

Met augmented reality komt je lamp tot leven! 

Een lamp of lampenkap online kiezen is geen eenvoudige klus. We maken het graag wat gemakkelijker voor jou en introduceren met trots onze augmented reality beleving. Geniet mee van deze nieuwe koopervaring waarbij je je item geheel rondom kunt bewonderen in jouw interieur! Bij Besselink licht kun je moeiteloos direct een lampenkap positioneren en rondom bewonderen op zijn toekomstige plek. Op productpagina's waarbij augmented reality mogelijk is verschijnt 'Bekijk dit product live in je woonkamer'. Een simpele klik op deze optie maakt het mogelijk om het item virtueel in jouw huiskamer te plaatsen.

Juli 2021

Nieuw merk ZTaHL

Fan van unieke design verlichting? Met de lampencollectie ZTaHL kies je voor de meest stijlvolle, robuuste binnenverlichting met staal als hoofdingrediënt. ZTaHL wordt gemaakt door DIJKOS, een Nederlands metaalbewerkingsbedrijf dat meer dan 25 jaar alle kennis inzet bij het maken van bijzondere lampen en meubels van metaal. In 2007 is het bedrijf verder gegaan onder het nieuwe merk ZTaHL. Binnenverlichting zoals plafondlampen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen van het merk ZTaHL imponeren met bijzonder design. Ontdek oer-Hollandse vakmanschap en creativiteit op z'n best!

Juni 2021

Nieuwe winkel - Shop unieke designlampen in Duiven 

Stap in onze wereld van unieke design verlichting en ontmoet imponerende lampen van topmerken. Ontdek welke hanglamp, vloerlamp, wandlamp of tafellamp jouw woonplezier naar next level tilt! Besselink licht presenteert een uitgebreid assortiment design lampen die je online en ook in onze nieuwe design lampenwinkel in Duiven kunt bewonderen. Is jouw interieur toe aan een dosis charme, luxe en grandeur? Laat je aangenaam verrassen door collecties van o.a. ZtaHL, HighLight, ETH, SLV en Home sweet home. Ons team helpt je graag met het realiseren van jouw grote woondroom!

Besselink licht - Nieuwgraaf 8  6921 RJ - Duiven (Gelderland)

juli 2020

Outdoor Lampen Outlet 2-daagse

Kom naar buiten allemaal! Bezoek onze Outdoor Lampen Outlet 2-daagse op vrijdag 17 juli en zaterdag 18 juli voor het Light depot in Duiven. Om plaats te maken voor nieuwe collecties mogen items uit voorgaande seizoenen voor de laagste summersale prijzen weg. Het betreft gelimiteerde items zoals o.a. hanglampen, vloerlampen, wandlampen, tafellampen, spots en lampenkappen. Deze zijn in nieuwstaat en verdienen een leuke plek bij jou thuis. En natuurlijk van uitstekende kwaliteit, vanzelfsprekend bij ons.Je bent van harte welkom! Onze koopjes-kraampjes kun je bezoeken vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur. OP = OP! Parkeren is gratis.

juni 2020

Uitbreiding buitenverlichting

We hebben nog meer leuke buitenlampen zoals wandlampen en sokkellampen toegevoegd in ons assortiment buitenverlichting. Naast kwaliteits buitenverlichting van het merk Steinhauer kun je ook kiezen voor hoogwaardige buiten-/tuinverlichting van het merk KS. Deze verlichting staat bekend om zijn decoratieve looks en functionaliteit. Ben je op zoek naar gevelverlichting of lampen voor je veranda, carport of oprit dan mag je de handmade buitenverlichting van KS bij je zoektocht niet overslaan!

mei 2020

Nieuwe webshop, nog meer shopplezier!

Zoals je wel gemerkt zult hebben heeft onze webshop een nieuwe, meer dynamische look gekregen. Onze collecties zijn verder uitgebreid en kun je naast verlichting ook stijlvolle woonartikelen en buitenverlichting bij ons shoppen. Verder bieden we nog meer gebruiks- en bestelgemak en zijn de betaalmogelijkheden uitgebreid. Ook zijn er extra bezorgopties toegevoegd zoals avondbezorging en zelfde-dag-levering. Trots presenteren we de handige augmented reality functie. Hiermee kun je o.a. lampenkappen vóór de aankoop virtueel in je eigen kamer bewonderen! Dit maakt het online lampen shoppen nog aantrekkelijker.

Februari 2020

Beurs Ambiente - Frankfurt

Besselink licht is van 7-11 februari aanwezig op decoratiebeurs Ambiente in Frankfurt. Deze beurs is een unieke gelegenheid om ons team en nieuwe collecties te ontdekken.

Jan.- Dec. 2020

Besselink licht – Nieuwe blikvanger in Duiven

Met de uitbreiding en nieuwbouw van Besselink Licht krijgt het Duivense bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf, dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt, er een echte blikvanger bij! De bouw is inmiddels in volle gang en we verwachten in het vierde kwartaal dit jaar onze deuren te openen. Op 2000 mzullen straks vele woonwensen vervult gaan worden!

December 2019

DistributiecentrumLight depot in Arnhem

Natuurlijk wil je je gekozen lamp graag snel in huis hebben. Om razendsnel uit voorraad te kunnen leveren heeft Light depot BV een extra distributiecentrum geopend in Arnhem. Daarmee is de beschikbaarheid van huidige en toekomstige collecties aanzienlijk vergroot en kunnen we het assortiment mee laten groeien met de vraag en trends in de markt. Bezoek aan het Light depot in Arnhem is uitsluitend mogelijk op afspraak.