ZTaHL verlichting

Fan van unieke design verlichting? Met ZTaHL verlichting kies je voor de meest stijlvolle, robuuste binnenverlichting met staal als hoofdingrediënt. ZTaHL verlichting wordt gemaakt door DIJKOS, een Nederlands metaalbewerkingsbedrijf dat meer dan 25 jaar alle kennis inzet bij het maken van bijzondere lampen en meubels van metaal. In 2007 is het bedrijf verder gegaan onder het nieuwe merk ZTaHL. Binnenverlichting zoals plafondlampen, hanglampen, vloerlampen en tafellampen van het merk ZTaHL imponeren met bijzonder design. Ontdek oer-Hollandse vakmanschap en creativiteit op z'n best!


ZTaHL Hanglampen

Eigenzinnig, eigentijds design zie je direct terug bij ZTaHL hanglampen. Elke hanglamp is met grote liefde voor metaalbewerking gecreëerd. Het onverwoestbare karakter bij ZTaHL hanglampen is altijd een feit. Het hoogwaardige roestvrij staal staat garant voor binnenverlichting met power! Durf te gaan voor een stoere rvs of zwarte hanglamp boven de eettafel en combineer deze met een warmwitte deco lichtbron voor een spannend contrast. Laat licht leven, ZTaHL zet graag z'n handtekening in jouw interieur!

ZTaHL Vloerlampen

Een design vloerlamp kopen? Dan mag je bij je zoektocht ZTaHL vloerlampen niet overslaan! De ijzersterke collectie staande lampen laat een verrassende combi zien van hoogwaardig roestvrij staal en exclusief design. En ZTaHL weet deze hoofdingrediënten uitstekend te combineren met natuurlijke materialen zoals hout en glas. En tel daarbij decoratieve LEDs of lichtbron(nen) als warme, sfeervolle toevoeging. Welke vloerlamp van het merk ZTaHL maakt bij jou een onweerstaanbare indruk?

ZTaHL Tafellampen

De makers van ZTaHL ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. Die pure Hollandse ambacht zie je direct terug bij ZTaHL tafellampen. De rvs, zwarte tafellampen zijn met de handgemaakt met oog op eigenzinnig design en keurige afwerking. Alle lampen worden met de hand gemaakt, waarbij kwaliteit van de staaldesign collecties tot in detail wordt gecheckt. Zoek je een stoere, industriële tafellamp met ijzersterke eigenschappen? ZTaHL zorgt voor een indrukwekkende sfeer in huis en bedrijf!

ZTaHL Wandlampen

Een wandlamp van het merk ZTaHL is alles behalve gewoon. De wandlampen zijn met grote liefde voor materiaal & design ambachtelijk gemaakt van hoogwaardig rvs of zwart staal. De wandlampen van 100% Dutch Design overtreffen qua functionaliteit en looks. De sterke collectie ZTaHL wandlampen mag je zeker niet missen. Ervaar eigenzinnige wandverlichting met sensationele lichtverspreiding in jouw woning, reken op heel wat complimenten!

ZTaHL Plafondlampen

ZTaHL plafondlampen zullen enorme indruk maken bij liefhebbers van stoer wonen. Een ZTaHL plafondlamp is eigenzinnig en krachtig, daarbij is de kwaliteit onverzettelijk. Deze Dutch design plafondverlichting is met de hand gemaakt van roestvrij staal, soms gecombineerd met andere pure materialen zoals hout of glas. De vormgeving van elke plafondlamp is verrassend en uniek. Na aansluiting op een externe dimmer kun je het licht verstellen van helder naar zacht licht. Beleef gouden momenten met ZTaHL!