KS verlichting

KS Verlichting toont een ruime collectie binnenverlichting en buitenverlichting, waarbij de stoere, industriële looks grote indruk maken. Denk aan hanglampen, inbouwspots, opbouwspots, wandspots, fabriekslampen en plafondlampen. De lampen zijn al jaren enorm populair in hotels, restaurants, kantoren en woningen.

KS Verlichting is al ruim 40 jaar een uniek toonaangevend productiebedrijf van verlichting voor in, aan en om het huis. Ontdek bij KS exclusieve klassiek landelijke verlichting tot modern design lampen en tuinverlichting. KS buitenverlichting wordt met de hand vervaardigd in eigen gieterij en koperslagerij. Superieure kwaliteit en ambacht zijn onmiskenbaar bij KS!


KS Binnenverlichting

KS verlichting is al meer dan 40 jaar een succesvol Nederlands productiebedrijf van exclusieve, moderne en klassieke binnenverlichting én buitenverlichting. Het bedrijf staat bekend als dé specialist op het gebied van historische en moderne lampen voor binnenshuis en buitenshuis. Bij alle verlichtingsarmaturen streeft men naar de perfecte combinatie van vormgeving, materiaal, kleur en functionaliteit.

Er wordt gebruik gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteitsmaterialen zoals brons, glas, messing, beton, aluminium, rvs en gietijzer. Voor mooie verlichting binnen je woning, kantoor of restaurant slaag je altijd. Er is bij KS binnenverlichting keuze uit verschillende stijlen zoals klassiek, retro, industrieel of modern. Een ding is zeker, met KS binnenverlichting koop je kwaliteitsverlichting voor een betaalbare prijs. 

KS Buitenverlichting

KS buitenlampen zijn erg populair. KS is voortdurend in beweging om nieuwe armaturen te ontwerpen en te produceren. Ook zie je bij KS buitenverlichting klassiekers terug, maar dan voorzien van de modernste techniek. Met betrekking tot lichttechniek staan duurzaamheid, functionaliteit én energiezuinigheid voorop.

KS buitenlampen van hoogwaardig rvs en gepantserde poedercoating zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. De oudhollandse, klassieke KS-lantaarnpalen & lantaarnkappen zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogstaande, handmade kwaliteitsproducten. Ontdek de brede collectie gevelverlichting, tuinpadverlichting, opritverlichting en buitenlampen om je schutting of veranda te verlichten en geniet met KS buitenverlichting volop van het buitenleven!

KS Lichtbronnen

KS Verlichting is specialist in energiezuinige LED lichtbronnen. Ze zijn toepasbaar bij zowel binnenlampen als buitenlampen. Kies een lichtbron met 100 tot 400 Lumen (lichtsterkte) en een lichtkleur (Kelvin) tussen de 2100 en 3000 Kelvin om zowel sfeerlicht als functioneel licht te creëren. KS lichtbronnen met LED zijn ideaal bij lampen die langere tijd aan staan.

KS lichtbronnen met dag/nacht LED sensor zijn uiterst zuinig in gebruik. De schemerschakelaar is ingebouwd in de lichtbron. Geschikt voor vele soorten buitenverlichting en tuinverlichting. Deze lichtbron heeft een onzichtbare schemersensor in de fitting. De sensor zorgt ervoor dat de lichtbron inschakelt bij intreding van schemer en automatisch uitschakelt zodra het weer licht wordt. Mooi warm licht met een laag energieverbruik en veel branduren.