Warme wintersfeer in huis

Maak jouw interieur winterproof met de gezelligste lampen!  Tijdens deze donkere wintermaanden mag mooie sfeerverlichting in jouw interieur zeker niet ontbreken. Buiten is het kil en guur, binnen zorgen mooie sfeermakers zoals tafellampen, hanglampen en vloerlampen voor een intieme warme wintersfeer. Ga jij voor een spannende lamp combinatie van metaal en hout? Of heeft romantisch winterlicht in de vorm van een lamp-lampenkap combinatie jouw voorkeur?
 

Schitterende deco LED lampen

Op zoek naar extra sfeer in huis? Geef je lampen een schitterende makeover!

Met een of meerdere decoratieve LED lichtbronnen ziet jouw lamp er extra gezellig en feestelijk uit. Bekijk onze indrukwekkende collectie deco LED lampen en ontdek welke fonkelende lichtbron het grote verschil gaat maken!

Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, dankzij LED techniek en hoogwaardige materialen gaan ze ook nog eens superlang mee.

Lampenkappen in warme tinten

Heb je het voordeel van lamp + lampenkap combinaties ontdekt? Binnen no-time verander je je huidige lampenkappen naar andere tinten zodat je interieur altijd met het seizoen meekleurt.

De lamparmaturen kun je elk seizoen gebruiken, dus daarmee bespaar je budget tijdens een mooie winter make-over.

Ontdek elegante velvet lampenkappen, houten lampenkappen, rode lampenkappen of katoenen lampenkappen in wintertinten zoals bruin, groen, beige of oker.

Natuurlijk wonen met botanische lampen

Om het echte buitengevoel naar binnen te halen zijn botanische lampen erg populair op dit moment. Ze hebben met hun natuurlijke looks direct een linkje naar de natuur.

Hanglampen van riet of hanglampen van hout of een stoere hanglamp met plant maakt het grote sfeerverschil in jouw woonkamer, eetkamer of keuken!

Ook takken lampen van echte takken in combi met een decoratieve filamentlamp zorgen voor een heerlijke wintersfeer in huis!

Hoogwaardige handmade lampen van karton

Zoek je chique lampen in bruintinten die ook tijdens alle andere seizoenen een bijzonder lichtspektakel laten zien?

Vloerlampen en hanglampen van Think Paper laten licht diffuus en geraffineerd door organisch gevormde kartonnen kappen schijnen.

Deze natuurlijke handmade lampen van karton zijn 100% recyclebaar. Jouw interieur maak je blij en het milieuook!

Touwlamp als lichtpunt? Yes!

Je hebt ze vast al gespot in een restaurant, grand-café of hippe koffiebar: touwlampen met zichtbare fittingen en grote decoratieve lichtbronnen. Ze geven vooral ook tijdens donkere maanden een enorme sfeerboost aan je interieur!

Met of zonder knoop, solo of gegroepeerd, alle variaties zijn mogelijk. Passend in zowel een vintage of stoer industrieel interieur zijn touwlampen dé lampentrend van dit seizoen. Waar laat jij ze stralen?