Think Paper lampen

Kartonnen hanglampen en vloerlampen van Think Paper herken je direct. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig karton en hebben een luxe, exclusieve uitstraling. Bovendien is elke kartonnen hanglamp frameloos en 100% recyclebaar. Het lichteffect vanuit Think Paper lampen is romantisch en geraffineerd. Elke design hanglamp van karton is met de hand gemaakt en uniek in zijn soort. Ontdek hier ook bijpassende design vloerlampen en richt je huis karaktervol in.  

Think Paper lampen zijn vervaardigd van grondstoffen vanuit verantwoord beheerde bossen. Onderdelen van de naturel bruine lampen worden met de hand samengevoegd en verlijmd in een studio in Nederland. De gebruikte hechtingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar, goed voor het milieu dus. Nog een reden om te kiezen voor een mooie design hanglamp van karton uit de collectie Think Paper! 


Nuanced Series

De genuanceerde Krafts modellen zijn de ware klassiekers binnen de collectie. Het patroon lijkt misschien volledig willekeurig echter is elk patroon zorgvuldig door Think Paper samengesteld en is elk specifiek model iedere keer weer identiek. Het genuanceerde patroon varieert tussen open en gesloten, licht en donker. De modellen in deze collectie verlichten hun omgeving 360 graden en zorgen voor een tijdloze uitstraling. Het verfijnde patroon zorgt voor een adembenemend uniek lichteffect in elke ruimte.

Spiral Series

De spiraal gevormde Krafts modellen zijn uniek. Bekwaam handwerk en kwaliteit zorgen voor elegantie en verfijning die je ziet schitteren in elk ontwerp. Het patroon is zorgvuldig door Think Paper samengesteld en is in elk specifiek model iedere keer weer identiek. De spiraalvormige golven creëren een contrasterend effect dat zorgt voor een open en gesloten structuur en varieert tussen licht en donker. De designlampen van karton hebben een ongekend elegant charisma en hebben vanuit iedere hoek bekeken een andere adembenemende uitstraling. 

Krafts Collection

Het woord KRAFTS staat voor Kraft (met een K), de stevige papiersoort die wordt gebruikt als toplaag, en Craft (met een C) wat betekent professioneel met de hand vervaardigd. De KRAFTS zijn zo ontworpen om elk interieur te complementeren met hun warme, sfeervolle en elegante uitstraling. Elke KRAFTS designlamp van karton wordt milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en vakkundig geassembleerd. Door de combinatie van innovatieve technieken en het geraffineerde handwerk is het mogelijk om een bijzonder patroon te creëren welk een uniek effect geeft aan elke ruimte, omgeving en gelegenheid. Elk ontwerp heeft zijn eigen identiteit. Welke stijl je ook hebt, je zult altijd een KRAFT vinden die jouw interieur optilt naar een hoog exclusief niveau.