Haal de lente in huis

Maak jouw interieur lenteproof met de gezelligste lampen!!

Schitterende pastelkleurige lampen

Op zoek naar extra sfeer in huis? Haal de lente naar binnen!

Waarom pasteltinten hand in hand gaan met de lente? Van allebei worden we vrolijk! Geel en roze maken ons gelukkig en groen en blauw helpen te ontspannen. 

Geef ook jouw interieur een frisse look en shop lampen in pasteltinten.

Lampenkappen in warme tinten

Heb je het voordeel van lamp + lampenkap combinaties ontdekt? Binnen no-time verander je je huidige lampenkappen naar andere tinten zodat je interieur altijd met het seizoen meekleurt.

De lamparmaturen kun je elk seizoen gebruiken, dus daarmee bespaar je budget tijdens een mooie lente make-over.

Ontdek elegante velvet lampenkappen, houten lampenkappen, rode lampenkappen of katoenen lampenkappen in wintertinten zoals bruin, groen, beige of oker.

Natuurlijk wonen met botanische lampen

Om het echte buitengevoel naar binnen te halen zijn botanische lampen erg populair op dit moment. Ze hebben met hun natuurlijke looks direct een linkje naar de natuur.

Hanglampen van riet of hanglampen van hout of een stoere hanglamp met plant maakt het grote sfeerverschil in jouw woonkamer, eetkamer of keuken!

Ook takken lampen van echte takken in combi met een decoratieve filamentlamp zorgen voor een heerlijke lentefeer in huis!

Hoogwaardige handmade lampen van karton

Zoek je chique lampen in bruintinten die ook tijdens alle andere seizoenen een bijzonder lichtspektakel laten zien?

Vloerlampen en hanglampen van Think Paper laten licht diffuus en geraffineerd door organisch gevormde kartonnen kappen schijnen.

Deze natuurlijke handmade lampen van karton zijn 100% recyclebaar. Jouw interieur maak je blij en het milieu ook!

Touwlamp als lichtpunt? Yes!

Je hebt ze vast al gespot in een restaurant, grand-café of hippe koffiebar: touwlampen met zichtbare fittingen en grote decoratieve lichtbronnen. Ze geven een enorme lenteboost aan je interieur!

Met of zonder knoop, solo of gegroepeerd, alle variaties zijn mogelijk. Passend in zowel een vintage of stoer industrieel interieur zijn touwlampen dé lampentrend van dit seizoen. Waar laat jij ze stralen?