Terugroepactie verlichting Fiber - Belangrijke veiligheidswaarschuwing

banner_herfstsfeer

Al een heerlijke herfstsfeer in huis?

Leef je uit tijdens het gezelligste seizoen van het jaar en start vandaag nog met jouw herfst make-over! Als het s’avonds steeds vroeger donker wordt, is het tijd om met mooie, natuurlijke verlichting extra sfeer binnenshuis te creëren. Ontdek welke lampen garant staan voor een heerlijke herfstsfeer in huis!

Lampenkappen in warme herfsttinten

Heb je het voordeel van lamp + lampenkap combinaties ontdekt? Binnen no-time verander je je huidige lampenkappen naar andere tinten zodat je interieur altijd met het seizoen meekleurt.

De lamparmaturen kun je elk seizoen gebruiken, dus daarmee bespaar je budget tijdens een mooie herfst make-over.

Ontdek elegante velvet lampenkappen, houten lampenkappen, rode lampenkappen of katoenen lampenkappen in herfsttinten zoals bruin, groen, beige of oker.

herfstlampenkappen
herfsttafellampen

Natuurlijk wonen met botanische lampen

Om het echte buitengevoel naar binnen te halen zijn botanische lampen erg populair op dit moment. Ze hebben met hun natuurlijke looks direct een linkje naar de natuur.

Hanglampen van riet of  hanglampen van hout of een stoere hanglamp met plant maakt het grote sfeerverschil in jouw woonkamer, eetkamer of keuken!

Ook takken lampen van echte takken in combi met een  decoratieve filamentlamp zorgen voor een heerlijke herfstsfeer in huis!

Handmade herfstlampen van karton

Zoek je chique lampen in bruintinten die ook tijdens alle andere seizoenen een bijzonder lichtspektakel laten zien?

Vloerlampen en  hanglampen van Think Paper laten licht diffuus en geraffineerd door organisch gevormde kartonnen kappen schijnen.

Deze duurzame natuurlijke lampen zijn handmade van karton en zijn 100% recyclebaar. Jouw interieur maak je blij en het milieu ook!  

herfst_thinkpaper
herfst_touwlampen

Touwlamp als lichtpunt? Yes!

Je hebt ze vast al gespot in een restaurant, grand-café of hippe koffiebar: touwlampen met zichtbare fittingen en grote decoratieve lichtbronnen. Ze geven vooral ook tijdens donkere maanden een enorme sfeerboost aan je interieur! Met of zonder knoop, solo of gegroepeerd, alle variaties zijn mogelijk. Passend in zowel een vintage of stoer industrieel interieur zijn touwlampen dé lampentrend van dit seizoen. Waar laat jij ze stralen?