Touwlampen Rope

Touwlampen Rope - Spel van licht en schaduw

Soms wil je even terug in de tijd. De creatieve manier waarop touw hanglamp, tafellamp of vloerlamp Rope is gemaakt is bewonderingswaardig.

Het stevige touw is op ambachtelijke wijze strak gespannen rondom een metalen frame. De knipoog naar het verleden maakt deze gevlochten touwlampen heel geschikt voor toepassing in een vintage interieur.

Ook in een romantische slaapkamer of een botanische woonkamer zijn touwlampen Rope de grootste sfeermakers. Daar zorgt het licht-schaduw schouwspel wel voor!

Touw hanglamp boven de eettafel

Touw hanglampen Rope van het merk Home sweet home zijn verkrijgbaar in moderne kleuren. Ze zorgen voor extra gezelligheid in jouw eetkamer boven de eettafel.

Sluit je de touw hanglamp aan op een externe dimmer dan heb je elk moment van de dag het juiste licht boven de tafel. Tijdens het eten prettig helder licht en na het eten nog even gezellig natafelen bij gedimd licht.

Bij Rope kun je een E27 lichtbron naar eigen keuze kiezen. Omdat de lichtbron deels te zien is raden we een decoratieve kooldraadlamp aan.

Tip: houd je van rust en eenheid? Combineer hanglamp Rope met een tafellamp Rope of vloerlamp Rope.

Touw tafellamp Rope – Modern & vintage

Een mooie tafellamp op een bijzettafel, haltafel of vensterbank kan het grote sfeerverschil maken! De luchtige ambachtelijke look bij elke touw tafellamp Rope zal in jouw huis zeker ook in de smaak vallen.

De lamp is eenvoudig te plaatsen op elke plek in de woonkamer of slaapkamer. Met het licht aan is het licht-schaduw effect op muur en wand ongekend mooi.

Wist je dat een touw tafellamp zoals Rope ook in een kinderkamer een mooie & veilige lichtoplossing is?

Touw vloerlamp Rope – Speels & ambachtelijk

Is die plaats nog vrij naast jouw relaxfauteuil of bank? Wat dacht je van een ambachtelijke vloerlamp van gevlochten touw zoals Rope van het merk Home sweet home?

Deze staande touwlamp staat stevig op zijn 3 stevige, metalen poten. Dankzij de open creatie van touw schijnt het licht heel speels en sfeervol door de kap.

Vloerlamp Rope is geschikt voor toepassing van een E27 lichtbron. Kies bij deze vintage touwlamp een hippe kooldraadlamp voor een betoverend lichteffect!