• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Opbouwspots

Opbouwspots

De meest veelzijdige opbouwspots voor buiten vind je bij Besselink Licht. Verlicht je tuin volgens de laatste trends en creëer bewondering.


• Meer dan 10.000+ producten op voorraad
• Snel en gratis thuisbezorgd
• 2 jaar garantie


Opbouwspots en inbouwspots voor in de tuin zijn perfect voor het verlichten van elementen zoals heg, tuinbeeld of tuinpad. Gebruik je creativiteit en geef alle lievelingsplekken op het balkon of in de tuin extra aandacht.

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Opbouwspots

Buitenverlichting zoals tuinspots zijn ontworpen voor het geven van gericht licht op ornamenten of specifieke onderdelen in de tuin. Zo zijn er spots die gemonteerd kunnen worden op de muur, maar we bieden ook stralers aan. Stralers voorzien een groot gedeelte van de tuin van een enorme lichtbundel. Zo kunnen stralers gebruikt worden om een fontein te verlichten of om een bord met een bedrijfsnaam extra te verlichten. De spots kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een heg of een looppad te verlichten. Monteerbaar op alle ondergronden en uitrustbaar met verschillende lichtbronnen. Zo kun je ervoor kiezen om de opbouwspot energiezuinig en duurzaam te maken door een LED-lichtbron te gebruiken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je buitenverlichting uit te breiden en te zorgen voor klasse in je tuin of balkon. Let op: koop een armatuur met de juiste IP waarde. Er zijn verschillende beveiligingniveaus die aangeven in welke mate een lamp beschermd is tegen voorwerpen, stof en vocht. Voor meer informatie zie de WIKI.