Move Me lampen

Maak aangenaam kennis met deze unieke Move Me lampen en LED lichtbronnen van het merk home sweet home. De naam zegt het al: beweeg mij, oftewel laat het licht schijnen op plaatsen waar jij dat wenst! Move Me is het innovatieve & creatieve resultaat van een samenwerking tussen topdesigner Patrick Zulauf en A-merk Home sweet home. Welke Move Me lampen passen in jouw interieur?


Move Me Collectie

Welkom in een nieuwe wereld van licht

Het gepatenteerde concept ‘Move Me’ is ontwikkeld door Zwitserse topdesigner Patrick Zulauf samen met Besselink licht eigenaar Paul Besselink. Deze samenwerking heeft geleid tot een fantastische selectie van hoogwaardige LED-lampen met geïntegreerde diffusers en bijpassende lamparmaturen. De diffuser in de lamp is verkrijgbaar in verschillende designs en reflecteert het licht op een verrassende manier. Een inventief magneetsysteem laat de diffuser bewegen, wat resulteert in een verbluffend licht-schaduw effect. Bekijk alle variaties in ons menu of bezoek onze lampenwinkel in Duiven om Move Me in beweging te zien.

Move Me LED lichtbronnen

Ervaar direct de bijzondere eigenschappen van een decoratieve Move Me LED lichtbron met ingebouwde aluminium diffuser. Geniet direct van gericht licht direct vanuit de lichtbron. Het kapje binnenin de lichtbron is verbonden met een beweegbaar magneetje (incl.) aan de buitenkant van de glazen lichtbron. De kleine 8 cm lichtbron is niet dimbaar, de grote 12 cm lichtbron wel. Je kunt de lichtbundel geheel rondom via het magneetje manueel reguleren naar de gewenste richting. Het kapje (diffuser) beschermt je tegen het licht dat normaalgesproken direct in de ogen schijnt. Het warmwitte LED licht (2700K) dat is geïntegreerd in deze 'gloeilamp' is niet vervangbaar, maar met 25.000 branduren is dat ook niet nodig. Move Me LED lampen kunnen toegepast worden in E27 fittingen van alle gangbare hanglampen, tafellampvoeten en wandlampen.

Stel je eigen complete Move Me lamp samen

Combineer je gekozen lichtbron met een wandlamp, snoerlamp of tafellamp uit deze gelijknamige serie. Het grote voordeel van de armaturen is dat ze vervaardigd zijn van oerstevig kunststof en perfect aansluiten bij verschillende woonstijlen. De kabels bij de hanglampen en wandlampen kun je heel praktisch oprollen naar de voor jou ideale hoogte. Ben je op zoek naar mooie design bedlampjes? Ontdek hoe prettig het is om gericht (lees) licht bij je bed te hebben. Of ervaar gemak en veiligheid van goed gericht licht in de hal of overloop vanuit een Move Me wandlamp.