Bazar Bizar verlichting

Verlichting van het merk Bazar Bizar laat je meegenieten van een flinke dosis vakantieplezier. Waan jezelf op een tropisch eiland met heerlijke cocktails en zwoele loungemuziek. Beleef een warm reisgevoel in je eigen huis door toevoeging van de mooiste Boho lampen van Bazar Bizar! Ontdek zorgvuldig geselecteerde designstukken die consequent originaliteit, kwaliteit, innovatie en vakmanschap uitstralen. Het Belgische label Bazar Bizar brengt dat mooie vleugje Balinese cultuur één voor één naar jouw huiskamer, slaapkamer, tuinkamer of veranda.

De mensen achter Bazar Bizar zijn Pascale Pelsmaekers en Eddy Roothaert.  Pascale neemt de creatieve kant voor haar rekening en is het publieke 'gezicht'. Haar man Eddy regelt de logistiek.  Als wereldreizigers had het stel veel bezienswaardigheden gezien, maar Indonesië voelde als een 'thuiskomst'. Ze werden verliefd op het land, de cultuur, het traditionele vakmanschap en de mensen. Om nog maar te zwijgen van de boho vibes. Elk item uit de collectie is uniek en heeft zijn eigen verhaal.

Alle items zijn (hand)gemaakt op een duurzame manier en bovendien is het een middel om de lokale Balinese economie te ondersteunen. Doordat Pascale en Eddy het hele productieproces zelf voor hun rekening nemen, houden ze er ook de regie over: van productie tot en met oplevering. Ze besteden bijzondere aandacht aan goede arbeidsomstandigheden, hoogwaardige afwerking en garanderen eerlijke lonen voor hun werknemers. 

Dit betekent dat alles wat 'Bazar Bizar' aanbiedt zowel ecologisch als fairtrade is, en in de toekomst ... willen ze dat graag zo houden!


Bazar Bizar Hanglampen

Hanglampen van het merk Bazar Bizar trakteren elke dag opnieuw op een relaxte vakantiesfeer. Interieur liefhebbers die Boho, Ibiza, Botanisch en Landelijk wonen op hun styling list hebben staan mogen hanglampen van Bazar Bizar zeker niet overslaan! De lampen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals zeegras, rotan en touw. Ze hebben een luchtig design waarbij het licht subtiel door de kap heen schemert. Nodig je gasten uit op wereldreis in je eigen huis en laat ze meegenieten van een tropische beach sfeer!

Bazar Bizar Vloerlampen

Stel zelf je vloerlamp samen en combineer een botanische kap uit de collectie Bazar Bizar met een zelfgekozen vloerlamp armatuur. De vakantiewaardige kappen zijn multifunctioneel toepasbaar op staande vloerlampen en/of lamppendels. Ervaar de zomerse, luchtige sfeer met rotan lampen en bekijk welk formaat het beste past in jouw boho interieur. De vloerlampen met natuurlijke looks dompelen je in ontspannen zomerse sferen waarbij Bali of Ibiza opeens wel héél dichtbij is! 

Bazar Bizar Tafellampen

Ontdek de must-haves van dit moment! Voeg in je landelijk of boho interieur unieke tafellampen toe waarbij de natuur de hoofdrol speelt. Bazar Bizar laat je meegenieten van een paradijselijke collectie, waarbij je kunt kiezen uit tafellampen van zeegras, hout, terracotta, raffia of pandangras. Alle milieuvriendelijke materialen zijn met zorg en aandacht voor de natuur geselecteerd. De Balinese invloeden zijn duidelijk te zien in de fraaie designs. Het speelse gras rondom de tafellampen laat je meedansen in de wind. More to say? Nee, bekijk je favoriete item en ervaar zelf!

Bazar Bizar Lamp Pendels

Met verlichting en lamponderdelen van Bazar Bizar zoals hanglamp pendels kun je elke dag genieten van een ontspannen vakantiesfeer in je eigen huis! De hippe snoerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes van 250 tot maximaal 450 cm. De hanglamp pendel kun je eenvoudig combineren met een botanische boho lamp uit een van de trendy collecties van Bazar Bizar. Vul aan met een Home sweet home lichtbron (E27, max. 40W) en klaar is jouw supergave unieke hanglamp!

Bazar Bizar Wandlampen

Zo indrukwekkend, zo stijlvol. Wandlampen uit de collectie Bazar Bizar laat de natuur voor zichzelf spreken. Pluk de dag en ga voor wandlampen die zijn gemaakt van natuurlijk gras. Ervaar direct een op-en-top vakantiesfeer! Boho wandlampen zijn onmisbaar in een Ibiza interieur, beachlook veranda of zomerse slaapkamer. Deel jouw passie voor reizen en laat bij je woonstyling originele designlampen zien die een en al avontuur uitstralen!