• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Werken bij besselink.nl

Besselink licht is één van de grootste producenten van verlichtingsconcepten, biedt eindeloos veel carrièremogelijkheden en een snelle, dynamische omgeving met veel afwisseling die nooit saai is – een plek waar ons partners altijd centraal staan.

Wil jij een rol spelen in ons succesverhaal?

Maar het zijn onze geweldige medewerkers die ons echt speciaal maken. Van product verkopers en contactpersonen tot computer whizzkids en planners met uitstekend zakelijk inzicht: al onze medewerkers hebben dezelfde ambitie en dezelfde instelling dat alles mogelijk is. En ze weten natuurlijk alles over verlichting. Dankzij deze medewerkers zijn we flink gegroeid. En we blijven groeien.

Als internationaal bedrijf vinden we het belangrijk om niet alleen maar zakelijk succes te hebben, maar ook om volledige verantwoording te nemen voor onze productie, onze medewerkers en de wereld om ons heen.

Let’s grow together

Omdat we voortdurend groeien, zijn we altijd op zoek naar talent – voor elke afdeling binnen ons bedrijf. Kom bij ons werken in een inspirerende, snelle, spannende en steeds veranderende omgeving waar je carrièremogelijkheden eindeloos zijn.
Wij geloven in onze mensen en we staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Wij bieden training en begeleiding en eindeloze mogelijkheden voor een succesvolle, wereldwijde carrière bij Besselink licht. Ons doel: een baan bij Besselink licht is niet zomaar een baan – het is het begin van een carrière vol mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we ook arbeidsvoorwaarden!

Bij Besselink licht zorgen we goed voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en dat je op alle mogelijke manieren goed wordt behandeld. Op de lange termijn is jouw welzijn de sleutel tot ons succes. In de praktijk betekent dit dat onze medewerkers over de hele wereld uitstekende arbeidsvoorwaarden hebben. Oordeel zelf!

Stage lopen bij Besselink licht?

Wil je meelopen in de praktijk? Of liever een concrete afstudeeropdracht? Beide is bij ons mogelijk. Wij investeren graag in de loopbaan van jongeren! Dat is ook de reden dat wij aangesloten zijn bij het ECABO. 

Kies je voor een meewerkstage, dan werk je ook écht mee aan het resultaat van een afdeling. Zo krijg je goed zicht op je eigen mogelijkheden en pluspunten. En start jij je carrière met meer zelfbewustzijn.

Kies je voor een afstudeerstage, dan helpen wij je bij het afstemmen van jouw opdracht op een concrete vraag uit onze organisatie. Wij vragen wel van je dat de resultaten van je onderzoek nuttig en toepasbaar zijn voor ons.

Bij de uitvoering van je stage krijg je persoonlijke begeleiding van een manager. Met je vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Goed om te weten: een succesvol afgeronde stage kán een goede basis voor een loopbaan bij ons zijn.

Andere talenten

Bezit jij het talent dat nodig is om ons te helpen, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Laat ons dan persoonlijk weten waar jij goed in bent en stuur een open solliciatie! Middels deze weg kunnen wij je goed leren kennen en kijken we waar we je goed kunnen gebruiken.

Stuur een mailtje naar info@besselinklicht.nl met daarin je CV en begeleidende brief, en je wordt daarna zo snel mogelijk opgebeld.