Werken of stage lopen bij Besselink Licht?

Besselink licht is één van de grootste producenten van verlichtingsconcepten en biedt binnen de organisatie uitgebreide carrièremogelijkheden. Kom werken in een snelle, dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en waarbij (online) bezoekers, klanten en zakelijke partners altijd centraal staan.

Wij zoeken.....

Contract: 24-36 uur

Altijd al in een gezellig atelier willen werken in een klein team van creatieve vakmensen?

Ons lampenkappen-atelier in Duiven is per direct op zoek naar een handige Crea-Bea of Pietje-Precies die graag de handen uit de mouwen steekt! Besselink licht is producent van hoogwaardige lampenkappen die op ambachtelijke manier geproduceerd worden voor particulier en bedrijf.

Herken jij jezelf hierin?

- Handig met allerlei verschillende stoffen en materialen

- Niet bang om aan te pakken

- Creatief denkvermogen, ideeën zijn altijd welkom!

- Affiniteit met machines en techniek

- Positieve en flexibele instelling

- Krachtig i.v.m. in- en uitpakwerkzaamheden

- 24-36 uur per week beschikbaar

Wat voor ons belangrijk is dat jij inzetbaar bent bij het gehele productieproces en daarbij ons ervaren team met positieve energie ondersteunt.

Benieuwd naar deze nieuwe werkplek? Stuur ons een mail met cv en korte motivatie. Voor meer informatie bel 026 - 31 90 630.

reageer »

Contract: fulltime

Highlights:

Wil jij onze verlichtingsproducten dichter bij de klant brengen en streef jij naar perfecte winkelpresentaties? Als service merchandiser bezoek je dagelijks bouwmarkten en woonwinkels in jouw regio om de verlichting van Besselink licht te laten shinen! Je beschikt over een hands-on mentaliteit en voelt je hoogst verantwoordelijk voor alle service naar de klant toe. Je bent pas tevreden als al onze presentaties tiptop in orde zijn en je verzorgt daarnaast alle promoties. Met jouw gezicht en stem vertegenwoordig je alle commerciële belangen tussen de winkel en Besselink licht. Samen met jouw collega’s heb je een winnaarsmentaliteit en anticipeer jij op kansen in de verlichtingsbranche.<br
Wat heb jij in huis? MBO werk- en denkniveau, ervaring met Windows Office, cijfermatig en technisch inzicht, motiverende teamgeest, rijbewijs, geen 9 tot 5 mentaliteit, probleemoplossend denkvermogen en een brede smile!

Ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

 

reageer »

Contract: fulltime

Highlights:

Wil jij werken bij de grootste verlichtingsoutlet van Europa? Overtuig ons van jouw kwaliteiten en laat ons weten waarom wij bij jou een nieuwe lamp gaan kopen! Het Light Depot in Duiven is een ware snoepwinkel voor particulier en bedrijf. Jij kunt in duidelijke taal bezoekers inspireren en adviseren, zodat klanten altijd dik tevreden de winkel uit gaan. In onze outlet van maar liefst 3000 m2 is voor elke woonstijl een geschikte lamp verkrijgbaar. Direct advies, direct kopen, direct meenemen. Bij het Light Depot gelden de laagste prijzen voor de meest trendy verlichtingsproducten. Als verkoopmedewerker denk jij met klanten mee en weet je alles te vertellen over het bedrijf en het assortiment. Ben jij die vriendelijke verkoper (m/v) die goed luistert naar alle wensen? Kun jij met jouw verzorgde uiterlijk en charme onze bezoekers prikkelen? Je bent een geschikte kandidaat als je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, een prettige heldere stem en een flink portie energie!

Ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

 

reageer »

Contract: fulltime

Highlights:

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime assistent bedrijfsleider. Je bent in deze functie als teammanager verantwoordelijk voor alle operationele taken in onze 1500 m2 verlichting showroom. Jouw taken: aansturing en presentatie van de showroom, personeel inplannen, voorraadcontrole en ondersteuning bij administratieve taken (kassa, offertes, mail, enz.). Verder ben jij hét gezicht van de showroom en zorg je dagelijks voor een perfecte, aantrekkelijke winkelomgeving voor bedrijf en particulier. Als frontman weet jij je enthousiasme en kennis te delen met jouw team. Jouw motiverende teamspirit werkt verkoopbevorderend en met jouw charme voelt elke bezoeker zich meer dan welkom! Overtuig ons van jouw leidinggevende kwaliteiten (MBO denk- en werkniveau) en verras ons! Enige ervaring op het gebied van interieurstyling en direct verkoop van verlichting is gewenst.

Ben jij fulltime beschikbaar en ben je bereid om in het weekend te werken? Reageer dan snel!

 

reageer »

Contract: fulltime

Highlights:

Jouw hart gaat sneller kloppen bij trendy verlichting! Breng jij jouw enthousiasme over op bezoekers in onze 1500 m2 showroom? Wat jij wil: bezoekers ontvangen, bezoekers inspireren en bezoekers de beste adviezen geven op het gebied van licht. Direct advies, direct kopen, direct meenemen. Besselink licht biedt lichtoplossingen voor elk budget. Als verkoopmedewerker weet jij alles van het assortiment en je vertelt er enthousiast over. Daar neem je de tijd voor. Door goed te luisteren naar alle wensen geef je met jouw kennis, ruimtelijk inzicht en inlevingsvermogen lichtadvies op maat. Tegelijkertijd houd je je ogen en oren open en ben je altijd op zoek naar verbeteringen. Deze bespreek je met je teammanager. Wij zoeken een actieve man of vrouw (MBO werk- en denkniveau) met een representatieve uitstraling en een prettige ABN stem.

Ben jij fulltime beschikbaar en ben je bereid om in het weekend te werken? Reageer dan snel!

 

reageer »

Contract: fulltime

Highlights:

Ter ondersteuning van ons verkoopteam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst (native Frans). Je verzorgt alle binnenkomende vragen van o.a. Franstalige klanten en communiceert via internet, e-mail en telefoon. Harde eis is dat je vloeiend Frans spreekt en schrijft. Een extra taal zoals Duits, Spaans of Engels is mooi meegenomen! Service staat bij Besselink licht hoog in het vaandel. Wij verwachten dat je alle orders, speciale aanvragen en eventuele klachten op een vlotte en correcte manier behandelt. Heb jij een mbo werk- en denkniveau, ben je B2B en B2C communicatief sterk en wil je Besselink licht nog nadrukkelijker op de internationale kaart zetten? Nodig jezelf uit en overtuig ons van jouw commerciële kwaliteiten en passie voor verlichting!

Ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

 

reageer »

Contract: fulltime

Highlights:

Ter ondersteuning van ons verkoopteam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst (native Duits). Je verzorgt alle binnenkomende vragen van o.a. Duitstalige klanten en communiceert via internet, e-mail en telefoon. Harde eis is dat je vloeiend Duits spreekt en schrijft. Een extra taal zoals Frans, Spaans of Engels is mooi meegenomen! Service staat bij Besselink licht hoog in het vaandel. Wij verwachten dat je alle orders, speciale aanvragen en eventuele klachten op een vlotte en correcte manier behandelt. Heb jij een mbo werk- en denkniveau, ben je B2B en B2C communicatief sterk en wil je Besselink licht nog nadrukkelijker op de internationale kaart zetten? Nodig jezelf uit en overtuig ons van jouw commerciële kwaliteiten en passie voor verlichting!

Ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

 

reageer »

Contract: fulltime

Highlights:

Ter ondersteuning van ons verkoopteam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime commercieel medewerker binnendienst (native Spaans). Je verzorgt alle binnenkomende vragen van o.a. Spaanstalige klanten en communiceert via internet, e-mail en telefoon. Harde eis is dat je vloeiend Spaans spreekt en schrijft. Een extra taal zoals Frans, Duits of Engels is mooi meegenomen! Service staat bij Besselink licht hoog in het vaandel. Wij verwachten dat je alle orders, speciale aanvragen en eventuele klachten op een vlotte en correcte manier behandelt. Heb jij een mbo werk- en denkniveau, ben je B2B en B2C communicatief sterk en wil je Besselink licht nog nadrukkelijker op de internationale kaart zetten? Nodig jezelf uit en overtuig ons van jouw commerciële kwaliteiten en passie voor verlichting!

Ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan snel!

 

reageer »

Contract: op afspraak

Highlights: 

Wij zijn op zoek naar MBO stagiair(e)s die graag de handen uit de mouwen steken en ons team op korte termijn kunnen ondersteunen bij alle voorkomende grafische, online en/of administratieve werkzaamheden.

Werk je nauwkeurig en ben je niet bang voor verantwoordelijkheid, dan bieden wij een dynamische werkplek op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Voor jou een mooie gelegenheid om kennis en ervaring op te doen; voor ons een kans om je beter te leren kennen. Wie weet kunnen we jouw inbreng straks niet meer missen.

Laat ons weten wie je bent, waar je interesses liggen en reageer vandaag nog met een krachtige motivatie en CV.

 

reageer »

Wil jij een rol spelen in ons succesverhaal?

De kracht van succes is een nauwe samenwerking. Alle medewerkers van verschillende afdelingen zijn nauw betrokken en gedreven bij het behalen van alle commerciële en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsdoelstellingen. Van commerciële medewerkers en service merchandisers tot aan computer whizzkids en slimme planners: al onze medewerkers hebben dezelfde ambitie en geloven dat alles mogelijk is. En natuurlijk weten ze alles over verlichting. Dankzij deze enthousiaste medewerkers zijn we flink gegroeid. En we blijven groeien!

Als internationaal bedrijf vinden we het belangrijk om niet alleen maar zakelijk succes te hebben. We nemen de volledige verantwoording voor onze productie, onze medewerkers én bovenal de wereld om ons heen.

Let's grow together

Omdat we voortdurend groeien, zijn we altijd op zoek naar talent – voor elke afdeling binnen ons bedrijf. Kom bij ons werken in een inspirerende, snelle, spannende en steeds veranderende omgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in onze mensen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Naast training en begeleiding bieden we doorgroeimogelijkheden naar een succesvolle, wereldwijde carrière bij Besselink licht. Onze filosofie is helder: een baan bij Besselink licht is niet zomaar een baan – het is het begin van een carrière vol mogelijkheden.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

Bij Besselink licht zorgen we goed voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en dat je op alle mogelijke manieren goed wordt behandeld. Op de lange termijn is jouw welzijn de sleutel tot ons succes.

In de praktijk betekent dit dat onze medewerkers over de hele wereld uitstekende arbeidsvoorwaarden hebben. Oordeel zelf!

Stage lopen bij Besselinklicht.nl?

Wil je meelopen in de praktijk? Of liever een concrete afstudeeropdracht? Beide is bij ons mogelijk. Wij investeren graag in de loopbaan van jongeren! Dat is ook de reden dat wij aangesloten zijn bij het SBB.

Kies je voor een meewerkstage, dan werk je ook écht mee aan het resultaat van een afdeling. Zo krijg je goed zicht op je eigen mogelijkheden en pluspunten en start jij je carrière met meer zelfbewustzijn. Kies je voor een afstudeerstage, dan helpen wij je bij het afstemmen van jouw opdracht op een concrete vraag uit onze organisatie. Wij vragen wel van je dat de resultaten van je onderzoek nuttig en toepasbaar zijn voor ons. Bij de uitvoering van je stage krijg je persoonlijke begeleiding van een manager. Met je vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Goed om te weten: een succesvol afgeronde stage kán een goede basis voor een loopbaan bij ons zijn.

Stuur een mailtje naar online@besselinklicht.nl met daarin een begeleidende brief en je CV. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Andere talenten..

Bezit jij het talent dat nodig is om ons te helpen, maar staat jouw droombaan er niet tussen? Laat ons dan persoonlijk weten waar jij goed in bent en stuur een open sollicitatie. Op die manier kunnen we je beter leren kennen en kijken we op welk vakgebied we jou kunnen inzetten.

Stuur een mailtje naar info@besselinklicht.nl met daarin een begeleidende brief en je CV. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je opgenomen.