• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Werken of stage lopen bij Besselink Licht?

Besselink licht is één van de grootste producenten van verlichtingsconcepten en biedt binnen de organisatie uitgebreide carrièremogelijkheden. Kom werken in een snelle, dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en waarbij (online) bezoekers, klanten en zakelijke partners altijd centraal staan.

WIJ ZOEKEN .....

Contract: voltijd/deeltijd

Kom jij werken in de leukste factory lampenoutlet (Duiven) van Nederland? Je houdt je bezig met het adviseren en begeleiden van klanten in de winkel en zorgt daarnaast voor de looks van de afdeling. Wij zijn bij voorkeur op zoek naar medewerkers met ervaring in de verkoop. Je bent klantvriendelijk en werkt nauw samen met collega's om campagnes te bedenken, uit te voeren en te verbeteren. Je hebt een flexibele instelling en vindt het geen probleem om af en toe in het weekend te werken. Heb jij interesse in deze afwisselende functie en vind je een goede, informele werksfeer belangrijk? Stuur je CV en motivatie vandaag nog naar online@lightdepot.nl.

Ben jij op korte termijn beschikbaar? We horen graag van je!

Contract: deeltijd

Wij zijn op momenteel op zoek naar een enthousiaste collega ter versterking van ons Light depot verkoopteam. Beschik jij over het juiste vleugje commercie en kun jij een unieke winkelbeleving creëren? En ben je op zaterdag & zondag beschikbaar? Uitbreiding van dagen/uren behoort tot de mogelijkheden. Stuur je CV en motivatie vandaag nog naar online@lightdepot.nl.

Denk jij dat je bij ons past? We horen graag van je!

.

Contract: op afspraak

Highlights: 

Wij zijn op zoek naar MBO stagiair(e)s die graag de handen uit de mouwen steken en ons team op korte termijn kunnen ondersteunen bij alle voorkomende grafische, online en/of administratieve werkzaamheden.

Werk je nauwkeurig en ben je niet bang voor verantwoordelijkheid, dan bieden wij een dynamische werkplek op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Voor jou een mooie gelegenheid om kennis en ervaring op te doen; voor ons een kans om je beter te leren kennen. Wie weet kunnen we jouw inbreng straks niet meer missen.

Laat ons weten wie je bent, waar je interesses liggen en reageer vandaag nog met een krachtige motivatie en CV.

 

reageer »

Wil jij een rol spelen in ons succesverhaal?

De kracht van succes is een nauwe samenwerking. Alle medewerkers van verschillende afdelingen zijn nauw betrokken en gedreven bij het behalen van alle commerciële en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsdoelstellingen. Van commerciële medewerkers en service merchandisers tot aan computer whizzkids en slimme planners: al onze medewerkers hebben dezelfde ambitie en geloven dat alles mogelijk is. En natuurlijk weten ze alles over verlichting. Dankzij deze enthousiaste medewerkers zijn we flink gegroeid. En we blijven groeien!

Als internationaal bedrijf vinden we het belangrijk om niet alleen maar zakelijk succes te hebben. We nemen de volledige verantwoording voor onze productie, onze medewerkers én bovenal de wereld om ons heen.

Let's grow together

Omdat we voortdurend groeien, zijn we altijd op zoek naar talent – voor elke afdeling binnen ons bedrijf. Kom bij ons werken in een inspirerende, snelle, spannende en steeds veranderende omgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in onze mensen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Naast training en begeleiding bieden we doorgroeimogelijkheden naar een succesvolle, wereldwijde carrière bij Besselink licht. Onze filosofie is helder: een baan bij Besselink licht is niet zomaar een baan – het is het begin van een carrière vol mogelijkheden.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

Bij Besselink licht zorgen we goed voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en dat je op alle mogelijke manieren goed wordt behandeld. Op de lange termijn is jouw welzijn de sleutel tot ons succes.

In de praktijk betekent dit dat onze medewerkers over de hele wereld uitstekende arbeidsvoorwaarden hebben. Oordeel zelf!

Stage lopen bij Besselinklicht.nl?

Wil je meelopen in de praktijk? Of liever een concrete afstudeeropdracht? Beide is bij ons mogelijk. Wij investeren graag in de loopbaan van jongeren! Dat is ook de reden dat wij aangesloten zijn bij het SBB.

Kies je voor een meewerkstage, dan werk je ook écht mee aan het resultaat van een afdeling. Zo krijg je goed zicht op je eigen mogelijkheden en pluspunten en start jij je carrière met meer zelfbewustzijn. Kies je voor een afstudeerstage, dan helpen wij je bij het afstemmen van jouw opdracht op een concrete vraag uit onze organisatie. Wij vragen wel van je dat de resultaten van je onderzoek nuttig en toepasbaar zijn voor ons. Bij de uitvoering van je stage krijg je persoonlijke begeleiding van een manager. Met je vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Goed om te weten: een succesvol afgeronde stage kán een goede basis voor een loopbaan bij ons zijn.

Stuur een mailtje naar online@besselinklicht.nl met daarin een begeleidende brief en je CV. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Andere talenten..

Bezit jij het talent dat nodig is om ons te helpen, maar zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar of staat jouw droombaan er niet tussen? Laat ons dan persoonlijk weten waar jij goed in bent en stuur een open sollicitatie. Op die manier kunnen we je beter leren kennen en kijken we op welk vakgebied we jou kunnen inzetten.

Stuur een mailtje naar online@besselinklicht.nl met daarin een begeleidende brief en je CV. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je opgenomen.