• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Werken of stage lopen bij Besselink Licht?

Besselink licht is één van de grootste producenten van verlichtingsconcepten en biedt binnen de organisatie uitgebreide carrièremogelijkheden. Kom werken in een snelle, dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en waarbij (online) bezoekers, klanten en zakelijke partners altijd centraal staan.

---------- Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar -----------

Wil jij een rol spelen in ons succesverhaal?

De kracht van succes is een nauwe samenwerking. Alle medewerkers van verschillende afdelingen zijn nauw betrokken en gedreven bij het behalen van alle commerciële en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsdoelstellingen. Van commerciële medewerkers en service merchandisers tot aan computer whizzkids en slimme planners: al onze medewerkers hebben dezelfde ambitie en geloven dat alles mogelijk is. En natuurlijk weten ze alles over verlichting. Dankzij deze enthousiaste medewerkers zijn we flink gegroeid. En we blijven groeien!

Als internationaal bedrijf vinden we het belangrijk om niet alleen maar zakelijk succes te hebben. We nemen de volledige verantwoording voor onze productie, onze medewerkers én bovenal de wereld om ons heen.

Let's grow together

Omdat we voortdurend groeien, zijn we altijd op zoek naar talent – voor elke afdeling binnen ons bedrijf. Kom bij ons werken in een inspirerende, snelle, spannende en steeds veranderende omgeving waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven in onze mensen en staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Naast training en begeleiding bieden we doorgroeimogelijkheden naar een succesvolle, wereldwijde carrière bij Besselink licht. Onze filosofie is helder: een baan bij Besselink licht is niet zomaar een baan – het is het begin van een carrière vol mogelijkheden.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden?

Bij Besselink licht zorgen we goed voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en dat je op alle mogelijke manieren goed wordt behandeld. Op de lange termijn is jouw welzijn de sleutel tot ons succes.

In de praktijk betekent dit dat onze medewerkers over de hele wereld uitstekende arbeidsvoorwaarden hebben. Oordeel zelf!

Stage lopen bij Besselinklicht.nl?

Wil je meelopen in de praktijk? Of liever een concrete afstudeeropdracht? Beide is bij ons mogelijk. Wij investeren graag in de loopbaan van jongeren! Dat is ook de reden dat wij aangesloten zijn bij het SBB.

Kies je voor een meewerkstage, dan werk je ook écht mee aan het resultaat van een afdeling. Zo krijg je goed zicht op je eigen mogelijkheden en pluspunten en start jij je carrière met meer zelfbewustzijn. Kies je voor een afstudeerstage, dan helpen wij je bij het afstemmen van jouw opdracht op een concrete vraag uit onze organisatie. Wij vragen wel van je dat de resultaten van je onderzoek nuttig en toepasbaar zijn voor ons. Bij de uitvoering van je stage krijg je persoonlijke begeleiding van een manager. Met je vragen kun je altijd bij hem of haar terecht. Goed om te weten: een succesvol afgeronde stage kán een goede basis voor een loopbaan bij ons zijn.

Stuur een mailtje naar online@besselinklicht.nl met daarin een begeleidende brief en je CV. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Andere talenten..

Bezit jij het talent dat nodig is om ons te helpen, maar zijn er momenteel geen vacatures beschikbaar of staat jouw droombaan er niet tussen? Laat ons dan persoonlijk weten waar jij goed in bent en stuur een open sollicitatie. Op die manier kunnen we je beter leren kennen en kijken we op welk vakgebied we jou kunnen inzetten.

Stuur een mailtje naar online@besselinklicht.nl met daarin een begeleidende brief en je CV. Er wordt daarna zo snel mogelijk contact met je opgenomen.