Trendy vloerlampen

Trendy vloerlampen / staande lampen zijn functionele, decoratieve lampen ter aanvulling van je binnenverlichting. Ze geven je slaapkamer, woonkamer of eetkamer een eigen gezicht.

Er zijn sta lampen in verschillende stijlen en formaten. Laat je inspireren en ontdek jouw grote favoriet!

Industriële vloerlamp

Stevige industriële vloerlampen mogen in een stoer interieur niet ontbreken.

Strakke vormgeving, rauwe materialen in combinatie met zichtbare deco LED lichtbronnen… musthaves die je zeker niet mag missen!

Zwarte vloerlamp

Een zwarte vloerlamp is dan wel donker, maar in combinatie met warmwit licht vanuit een filament lichtbron creëert hij een onwijs gezellige sfeer in huis!

Ontdek onze best verkochte zwarte vloerlampen van dit jaar. Welke dark handsome staat straks in jouw living?

Witte vloerlamp

Als je kiest voor een witte vloerlamp dan haal je een frisse verschijning in huis. Shop een lamp met of zonder witte lampenkap en kies bij je witte vloerlamp een gezellige vintage lichtbron zodat modern en ‘oud’ heel stijlvol samenkomen.

LED design vloerlamp

Een trendy LED design vloerlamp springt direct in het oog. Ervaar niet alleen de sobere schoonheid van een LED design vloerlamp, maar ook het gemak van stralend licht bij je bank of fauteuil.

De meeste design vloerlampen zijn verstelbaar, dus altijd goed licht on the spot!

Uplight vloerlamp

Beleef extra veel & lang plezier met uplight vloerlampen uit de collectie home sweet home. Je ruimte lijkt groter door het licht wat omhoog schijnt.

Bepaalde uitvoeringen hebben een aparte leeslamp zodat je goed zicht hebt tijdens het lezen.

Welke smaak past het best bij jouw woonstijl: koper, wit, zwart, messing of mat staal?

Vloerlamp met lampenkap

Als je op zoek bent naar een vloerlamp met lampenkap dan kun je met losse lamponderdelen van Home sweet home je eigen lamp samenstellen.

Een vloerlamp met lampenkap biedt als enorm voordeel dat je bij wisselende trends de lampenkap snel kunt aanpassen naar een andere kleur.

Ideaal voor snelle home make-over fans!

Dimbare vloerlamp

p>Ervaar het gemak van een dimbare vloerlamp. Rustig warmwit licht tijdens ontspannen uren en praktisch leeslicht tijdens leesmomenten.

De dimmer van een dimbare vloerlamp bevindt zicht op het armatuur middels een draaiknop of drukknop.

Er zijn ook dimbare sta lampen met een dimbare voetschakelaar

Booglamp als vloerlamp

De klassieker onder de vloerlampen: de booglamp! Een hoog plafond of een schuin dak? Of mis je een vaste plafondaansluiting? Booglampen bieden de oplossing!

Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar en creëren een unieke sfeer. Een grote gebogen lamp geeft niet alleen sfeervol licht, maar is ook een beauty om te zien.

Bekijk meer trendy vloerlampen