• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Spaarlampen

Spaarlampen

Koop energiezuinige spaarlampen voor gunstige prijzen bij Besselink licht en bespaar geld en energie. Tegenwoordig zijn spaarlampen steeds minder populair en worden ze vervangen door LED lampen die nog veel zuiniger zijn. Voor liefhebbers van spaarlampen bieden we hierbij enkele (dimbare) modellen aan.

Spaarlampen gaan gemiddeld 5 à 6 keer langer mee dan normale gloeilampen, LED lampen tot wel 20 keer langer. Bestel je verlichting eenvoudig en vertrouwd online en betaal geen verzendkosten. Heb je hulp nodig bij je lichtplan? Informeer bij onze lichtexpert welk lichtoplossing geschikt is voor jouw ruimte.

Laat meer zien

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Spaarlampen

Bespaar geld, energie en elektriciteit met het gebruik van spaarlampen. Het is momenteel de meest energiezuinige verlichting en ze gaan gemiddeld ook nog eens 5 tot 6 keer langer mee dan traditionele gloeilampen. Dit is wel afhankelijk van het gebruik: bij vaak aan- en uitschakeling wordt de levensduur aanzienlijk verkort waardoor de lamp minder geschikt is voor in toiletruimtes. Na het inschakelen van de lamp duurt het iets langer voordat de lamp voluit brandt. De levensduur van de lamp ligt tussen de 6.000 en 15.000 uur afhankelijk van de vorm en type van de lamp. Het is een goede vervanger van de gloeilamp. Hij is echter minder zuinig dan de LED lamp. Belangrijk: de lampen dienen niet weggegooid te worden zoals normaal huishoudelijk afval. Leg ze bij het bijzonder afval voor speciale verwerking. De lamp geeft licht door het oplichten van een fluorescerende laag onder invloed van ultraviolette stralen die opgewekt worden door gasontlading in de lamp. De lampen geven wit licht en zijn perfect in te zetten als verschaffers van functioneel licht. De lampen zijn in vergelijking tot andere verlichting wel iets duurder, maar door de lage energieverbruik en de lange levensduur zullen die kosten snel terugverdiend worden.