• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom
 

Toegang en kopen

Onze armaturen, lampen en lampenkappen kun je heel comfortabel, veilig en vlot online bestellen via deze lampenwebshop. Daarnaast kun je de uitgebreide collecties in onze lampenwinkel in Duiven (Gelderland) van dichtbij bewonderen. Hier proef je elke dag van de week de sfeer van verrassende verlichting. Daarbij is er alle gelegenheid om de lampen van alle kanten te bekijken, aan te raken en te combineren. Vanzelfsprekend helpen we je graag met persoonlijk en professioneel advies. Je bent van harte welkom!

Betaalwijze

Je kunt in onze winkel uitsluitend met PIN betalen.

Assortiment

De lampen die in de winkel gepresenteerd worden, komen uit onze huidige en uit allernieuwste collecties. Je vindt er ook sneak preview collecties voor aankomende seizoenen, speciale afdelingen met buitenverlichting, kantoor- en projectverlichting en regelmatig speciale one-off items. Onze enthousiaste lichtexperts helpen je graag met technisch advies en lichtoplossingen voor zowel kleine als grote projecten. Ze nemen alle tijd om jou de uitgebreide mogelijkheden te tonen wat betreft het samenstellen van armaturen met lampenkappen of het combineren van trendy pendels met decoratieve lichtbronnen. Laat je inspireren en kom vandaag nog langs!

Ruilen

Ruilen is mogelijk binnen 30 dagen, alleen als de artikelen (indien redelijkerwijs) ongebruikt en in een onbeschadigde verpakking zijn, met daarbij het aankoopbewijs.

 

Industrieterrein Nieuwgraaf in Duiven

Onze winkel bevindt zich op Nieuwgraaf 10, 6921 RJ in Duiven, aan de achterzijde van de Makro.


Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 9:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 9:00 - 20:00 uur

Zaterdag: 9:00 -17:00 uur

Zondag: 11:30 - 17:00 uur

Feestdagen

1e Kerstdag: Gesloten

2e Kerstdag: 11:30 - 17:00 uur

Oudjaarsdag: GeopendGratis parkeren

Parkeren bij onze winkel is gratis.Neem contact op

Neem contact op voor meer informatie of advies. Wij helpen je graag bij het creëren van verlichtingsoplossingen.+31 (0)26 31 90 630

Contact Besselink Licht
 

Projectverlichting

Voor projectverlichting of verlichting op maat kun je vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak. We nemen graag ruim de tijd om alle wensen te bespreken. Aan de hand van alle specifieke wensen kunnen we samen de meest geschikte verlichting samen uitzoeken en kunnen we een vrijblijvende offerte uitbrengen. Voor project- en kantoorverlichting presenteren wij een groot deel van ons assortiment lampen en verlichting in onze winkel in Duiven.