Toegang en kopen

Onze armaturen, lampen en lampenkappen kun je heel comfortabel, veilig en snel online via de webshop bestellen. Daarnaast kun je de prachtige home sweet home collectie in de showroom van Besselink licht in Duiven van dichtbij bewonderen. Hier proef je elke dag van de week de sfeer van verrassende verlichting. Daarbij is er alle gelegenheid om de lampen van alle kanten te bekijken, aan te raken en te combineren. Vanzelfsprekend helpen we je graag met persoonlijk en professioneel advies. Je bent van harte welkom in onze showroom. Toegang is mogelijk op vertoon van de Besselink licht personal customer card. Voor nieuwe klanten geldt dat wij een kopie van je Kamer van Koophandel inschrijving nodig hebben, je contactgegevens, btw nummer en overige bedrijfsgegevens voor een correcte vermelding op de factuur.

Assortiment

De lampen die in de showroom gepresenteerd worden, komen uit onze huidige en uit allernieuwste collecties. Je vindt er ook sneak preview collecties voor aankomende seizoenen, speciale afdelingen met buitenverlichting, kantoor- en projectverlichting en regelmatig speciale one-off items die alleen vanuit de showroom verkocht worden. Onze enthousiaste lichtexperts helpen je graag met technisch advies en lichtoplossingen voor zowel kleine als grote projecten. Ze nemen alle tijd om jou de uitgebreide mogelijkheden te tonen wat betreft het samenstellen van armaturen met lampenkappen of het combineren van trendy pendels met decoratieve lichtbronnen. Laat je inspireren en kom vandaag nog langs!

Betaalwijze

Je kunt in onze showroom uitsluitend met PIN betalen.

Ruilen

Ruilen is mogelijk binnen 30 dagen, alleen als de artikelen (indien redelijkerwijs) ongebruikt en in een onbeschadigde verpakking zijn, met daarbij het aankoopbewijs.

 

 

Advies op maat

De mogelijkheden die Besselink licht je kan bieden zijn eindeloos. Naast de unieke lampenkappen op maat, die wij in onze eigen productiefaciliteit in Duiven produceren, hebben wij uiteraard een ruim assortiment verlichting voor alle ruimtes.

Omdat we zelf de lampenkappen produceren, hebben wij de mogelijkheid elke gewenste vormgeving om te zetten in nieuwe armaturen. Deze flexibiliteit is heel gunstig om je, in jouw project, te onderscheiden.

Verlichting is van groot belang binnen elke ruimte waarin sfeer en beleving door licht wordt gecreëerd. Daarom is het belangrijk om al in het ontwerpproces de juiste keuzes te maken. Met alle verschillende innovatieve en esthetische mogelijkheden bij Besselink licht helpen wij je graag met advies op maat. Daarom kun je altijd terecht bij onze verlichtingsadviseurs voor passend advies, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en persoonlijke voorkeur.

Verlichting

Besselink licht is diepgaand verweven in de allernieuwste en beste verlichting technologieën. Wij werken met de allernieuwste LED verlichting. De technologie van deze duurzame verlichtingsbron is een vak apart en heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het geavanceerde producten zijn geworden. Bij Besselink licht geven we je hierover uitgebreid deskundig advies en verwerken dit geheel vrijblijvend in jouw lichtadvies op maat.

De kunst van een goed lichtplan is het contrast tussen licht en schaduw. Door de juiste accenten kan licht een ruimte optisch veranderen en een stuk spannender maken. Ervaar zelf in onze showroom welke lampen en lichteffecten jou het meest aanspreken.

Lichtplannen

Besselink licht heeft expertise in het realiseren van zeer uitgebreide lichtplannen en projectverlichting. Een innovatief lichtplan van Besselink licht brengt ideeën tot leven en geeft duidelijkheid over de uitgangspunten voor een project. Daarin verwerken wij onze adviezen met armaturen die sferen beïnvloeden en kleur en intensiteit geven aan jouw projecten. Met onze kennis van wat licht kan doen met een ruimte ondersteunen wij je bij het maken van de juiste keuzes in het proces. In onze lichtplannen houden wij rekening met jouw budget en werken we samen voor een optimaal resultaat. Ontmoet onze stylisten en adviseurs: zij staan elke dag voor je klaar in onze belevingswereld in Duiven.

 

 

Showroom

In onze showroom met een oppervlakte van 1500 m² ervaar je direct alle mogelijkheden van verlichting voor binnen en buiten je woning of bedrijf. Kom langs en maak kennis met de prachtige vormgeving en hoogwaardige kwaliteit die we met trots presenteren. Ook kun je je laten inspireren door onze nieuwste collecties en geven we je vast een sneak preview van collecties voor aankomende seizoenen. Bij binnenkomst zul je positief verrast zijn bij het zien van de diversiteit aan verlichting. Eén ding is zeker, vervelen is er niet bij! We nemen je mee langs alle grenzeloze mogelijkheden die Besselink licht je te bieden heeft en helpen je graag bij het maken van een lichtplan op maat. Jouw wensen staan centraal binnen het professionele verlichtingsadvies van onze verlichtingsdeskundigen en stylisten. Zo sluit de verlichting naadloos aan op jouw interieur!

Bij veel lampen kan er naar wens de kleur en lichtsterkte aangepast worden. Mix & match je eigen lamp en kies een armatuur met een unieke lampenkap. Onze lampenkappen experts helpen je graag bij de keuze van de juiste kleur stof en formaat. Je bent van harte welkom in onze showroom. We zijn zeven dagen per week geopend.

  

Openingstijden

Maandag t/m donderdag            

  09:00 - 18:00 uur

Vrijdag

  09:00 - 20:00 uur

Zaterdag

  09:00 - 17:00 uur

Zondag

  11:30 - 17:00 uur

Extra openingstijden

25 dec. 2018 Eerste Kerstdag

gesloten

26 dec. 2018 Tweede Kerstdag

11:30 - 17:00 uur

31 dec. 2018 Oudejaarsdag

09:00 - 17:00 uur

1 jan. 2019 Nieuwjaarsdag

gesloten

 

Deze tijden gelden voor zowel de showroom/outlet (Light depot).

Gratis parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig bij onze showroom/Light depot.

Neem contact op voor meer informatie of advies. Wij helpen je graag bij het creëren van verlichtingsoplossingen.

+31 (0)26 31 906 30

 

 

 

 Projectverlichting

Voor projectverlichting of verlichting op maat kun je vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak. We nemen graag ruim de tijd om alle wensen te bespreken. Aan de hand van alle specifieke wensen kunnen we samen de meest geschikte verlichting samen uitzoeken en kunnen we een vrijblijvende offerte uitbrengen. Voor project- en kantoorverlichting presenteren wij een groot deel van ons assortiment lampen en verlichting in onze showroom in Duiven. 

Daarnaast is het voor ons ook mogelijk om lampenkappen op maat te maken in diverse materialen, kleuren en vormen. In ons eigen lampenkappenatelier in Duiven is alle expertise in huis om uitstekend afgewerkte kappen ambachtelijk te vervaardigen tegen uiterst scherpe prijzen. Voor uitgebreide mogelijkheden neem direct contact met ons op, we horen graag wat jouw wensen zijn.

 

 

Locatie

Adres: Nieuwgraaf 10, 6921 RJ Duiven. Klik op de bovenstaande afbeelding om doorgestuurd te worden naar Google Maps. Hiermee kun je direct een routebeschrijving naar onze showroom verkrijgen.