Segula lampen

Ontdek deze decoratieve LED design lichtbron met al zijn indrukwekkende eigenschappen! Segula lampen laten je genieten van verlichting op chique wijze. De gepatenteerde LED-filament technologie zorgt voor volledige dimbaarheid en energiebesparing. Ervaar zwevend licht als blikvanger in jouw living. Ontmoet LED-verlichting van de fijnste kwaliteit in de Floating-serie. Absoluut nieuw in de LED-markt!

Met de gepatenteerde soft-filamenttechnologie lijkt het alsof de exclusieve LED-lichtbronnen uit de Floating-serie zweven in je keuken, woonkamer of slaapkamer. Laat je inspireren en pas deze geniale lichtbronnen toe op pendellampen naar eigen keuze. De bijzonder hoge kleurweergave-index (CRI) van meer dan 90 en het zeer gelijkmatige spectrum zorgen voor een onvervalste weergave van zelfs de fijnste kleurnuances.

Tip: Segula lampen zijn een perfecte aanvulling bij lamppendels. Let wel dat de pendels fittingen hebben voor lichtbronnen zonder lampenkap, dus zonder lampenkap-ring. Ook matchen ze uitstekend met hanglampen zoals Riva en Bryggen van het merk ZTaHL by Dijkos.Segula smoke

Segula floating lichtbronnen