• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Railverlichting easytec

Railverlichting easytec

De meest flexibele railverlichting vind je bij Besselink Licht. Breng licht in je huis met behulp van een flexibel en zelf in en aan te vullen systeem.


• Meer dan 10.000+ producten op voorraad
• Snel en gratis thuisbezorgd
• 2 jaar garantie


Railverlichting is enorm flexibel en stelt je in staat om veel verlichting op één rail te monteren. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan het verlichten van je keuken. Een hanglamp voor boven de eettafel, een spot gericht op de kookplaat en twee spots die gericht staan op je was- en snijblad? Alles is mogelijk!

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Railverlichting easytec

Railverlichting is binnen de projectverlichting een uitermate flexibel systeem en daarmee geschikt voor toepassing als verschillende soorten verlichting. Doordat de rails de elektriciteit daar brengt waar je het nodig hebt, ben je in staat om je verlichting indien gewenst te verplaatsen over de rails en toch maar een stroompunt gebruiken. Bovendien is de rails geschikt voor veel verschillende soorten lampen, zoals spots, pendelarmaturen, maar zelfs hanglampen met lampenkappen. Besselink Licht heeft jarenlang ervaring met projectverlichting en verzorgt een lichtplan die aansluit bij al je wensen. Zo is het mogelijk om kantine, bedrijf, vereniging, school en openbare maar ook particuliere ruimtes te voorzien van verlichting op maat, rekening houdend met individuele, specifieke wensen. Ook presenteren wij een een groot deel van ons assortiment in onze showroom in Duiven. Je bent van harte welkom!