• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Railverlichting 3-fase

Railverlichting 3-fase

De meest flexibele railverlichting vind je bij Besselink Licht. Breng licht in je huis met behulp van een flexibel en zelf in en aan te vullen systeem.


• Meer dan 10.000+ producten op voorraad
• Snel en gratis thuisbezorgd
• 2 jaar garantie


Railverlichting is enorm flexibel en stelt je in staat om veel verlichting op één rail te monteren. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan het verlichten van je keuken. Je wilt een hanglamp voor boven de eettafel, een spot gericht op de kookplaat en twee spots die gericht staan op je was- en snijblad. Alles is mogelijk!

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Railverlichting 3-fase

Railverlichting is binnen de projectverlichting een uitermate flexibel systeem en daarmee geschikt voor toepassing als verschillende soorten verlichting. Hierdoor ben je niet beperkt tot vaste lichtpunten. Doordat de rails de elektriciteit daar brengt waar je het nodig hebt ben je in staat om je verlichting indien gewenst te verplaatsen over de rails en toch maar één stroompunt gebruiken. Bovendien is de rails geschikt voor veel verschillende soorten lampen, zoals spots, pendelarmaturen, maar zelfs ook voor hanglampen met lampenkappen. Een belangrijk onderscheid binnen railverlichting wordt gemaakt tussen de hoeveelheid fasen. Deze geven de hoeveelheid schakelgroepen aan. Dit betekent dat een 1-fase railsysteem slechts als één groep geschakeld kan worden. 3-fasen railsystemen beschikken over drie verschillende fasen en daarmee over drie individueel te schakelen groepen. Dit maakt railverlichting nog flexibeler in gebruik. De lichtopbrengst op een bepaalde plaats kan gevarieerd worden, zo geoptimaliseerd naar de werkzaamheden die op dat moment plaats vinden. Railverlichting is binnen de projectverlichting een uitermate flexibel systeem en daarmee geschikt voor toepassing bij verschillende soorten verlichting. Informeer bij Besselink Licht naar alle mogelijkheden. Wij bieden je vrijblijvend een lichtplan op maat.