• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Railverlichting 1-fase

Railverlichting 1-fase

De meest flexibele railverlichting vind je bij Besselink Licht. Breng licht in je huis met behulp van een flexibel en zelf in en aan te vullen systeem.


• Meer dan 10.000+ producten op voorraad
• Snel en gratis thuisbezorgd
• 2 jaar garantie Railverlichting is enorm flexibel en stelt je in staat om veel verlichting op één rail te monteren. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan het verlichten van je keuken, showroom of winkel. Je wilt een hanglamp voor boven de eettafel, een spot gericht op de kookplaat en twee spots die gericht staan op je was- en snijblad. Alles is mogelijk!

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Railverlichting 1-fase

Railverlichting is binnen de projectverlichting een uitermate flexibel systeem en daarmee geschikt voor toepassing bij verschillende soorten verlichting. Doordat de rails de elektriciteit daar brengt waar je het nodig hebt ben je in staat om de verlichting indien gewenst te verplaatsen over de rails met daarbij slechts één stroompunt. Bovendien is de rails geschikt voor veel verschillende soorten lampen, zoals spots, pendelarmaturen, maar zelfs ook voor hanglampen met lampenkappen. Een belangrijk onderscheid binnen railverlichting wordt gemaakt tussen de hoeveelheid fasen. Deze geven de hoeveelheid schakelgroepen aan. Dit betekent dat een 1-fase railsysteem als één groep aangestuurd wordt. Een 3-fasen railsysteem werkt via 3 fasen waarbij ze alle 3 apart bediend worden. Dit maakt railverlichting nog flexibeler in gebruik. De lichtopbrengst op een bepaalde plaats kan gevarieerd en daarmee geoptimaliseerd worden afhankelijk van de werkzaamheden die op dat moment plaatsvinden. Railverlichting is binnen de projectverlichting een uitermate flexibel systeem en daarmee geschikt voor toepassing bij verschillende soorten verlichting. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en zorg voor optimale verlichting in je bedrijf, school, kantine, vereniging of sportaccommodatie.