• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Plafondlampen

De mooiste plafondlampen voor buiten vind je bij Besselink licht. Zet je veranda, paviljoen, carport, balkon en terras vandaag nog in de spotlights en geniet elk seizoen van extra sfeer rond je huis! Shop je nieuwe buitenlamp gemakkelijk online voor een gunstige prijs en profiteer van gratis verzending.

Ons aanbod bestaat uitsluitend uit A-merk kwaliteits buitenverlichting. Plafondlampen voor buiten bieden vooral ook bij jouw voordeur alle gemak en veiligheid tijdens schemerige en donkere uren overdag en s'nachts. Kies de lamp die jij wenst: plafondlamp met bewegingssensor of met schemerschakelaar.

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plafondlampen

Plafondlampen zijn onmisbaar rondom het huis bijvoorbeeld bij overkappingen in de tuin of bij een carport, boven een balkon en bij je voordeur. Zo kun je bij de voordeur een plafondlamp ophangen die werkt op een bewegingsensor. Wanneer je gast aankomt gaat de lamp automatisch aan, zonder dat hij iemand direct verblindt. De meest gebruikte plafondlampen voor buiten zijn inbouwspots. Inbouwspots geven direct licht en zorgen ervoor dat je specifieke gebieden van de tuin goed kunt verlichten. Deze worden meestal geplaatst in de carport of bij een deur. Buitenverlichting werkt preventief en houdt ongewenste bezoekers weg. Het is raadzaam om verschillende soorten huis- en tuinverlichting op elkaar af te stemmen voor een harmonieus samenspel van lichteffecten, rekening houdend met functionaliteit en gezelligheid. Let goed op de IP waardes van de buitenverlichting. Zorg ervoor dat je armatuur dezelfde IP waarde heeft als waar je de lamp voor wilt gaan inzetten. Voor een overzicht van alle IP waardes bekijk onze WIKI onderaan de homepage.