• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Lichtadvies

Verlichting is van groot belang binnen elke ruimte waarin sfeer en beleving door licht wordt gecreëerd. Het is belangrijk om al in het ontwerpproces de juiste keuzes te maken. Met alle verschillende innovatieve en esthetische mogelijkheden bij Besselink licht helpen wij je graag met advies op maat. Je kunt altijd terecht bij onze verlichtingsadviseurs. Zij geven uitgebreid advies dat volledig is afgestemd op jouw situatie en persoonlijke voorkeur.

Verlichting

Besselink licht is diepgaand verweven in de allernieuwste en beste verlichting technologieën. Wij werken met de allernieuwste LED verlichting. De technologie van deze duurzame verlichtingsbron heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt waardoor het geavanceerde producten, maar ook een vak apart, zijn geworden. Bij Besselink licht kunnen we je hierover uitermate deskundig advies geven en deze adviezen verwerken in jouw lichtadvies op maat.

De kunst van een goed lichtplan is het contrast tussen licht en schaduw. Door de juiste accenten kan licht een ruimte optisch veranderen en spannend maken.

Lichtplannen

Besselink licht beschikt over expertise wat betreft realisatie van zeer uitgebreide lichtplannen en projectverlichting. Een innovatief lichtplan van Besselink licht brengt ideeën tot leven en geeft duidelijkheid over de uitgangspunten voor een project. Daarin verwerken wij onze adviezen met armaturen die sferen beïnvloeden en kleur en intensiteit geven aan jouw projecten. Met onze kennis van wat licht kan doen met een ruimte ondersteunen wij je bij het maken van de juiste keuzes in het proces.

In onze lichtplannen houden wij rekening met jouw budget en werken we nauw samen voor een optimaal resultaat.

Maak gebruik van onze deskundige stylisten en adviseurs. Zij staan altijd voor je klaar in onze belevingswereld in Duiven. Kom vrijblijvend langs voor deskundig advies en ervaar alle mogelijkheden op verlichtingsgebied.