• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

LED wandlampen

LED wandlampen

Trendy LED wandspots en LED wandlampen kun je volop bewonderen in de collectie home sweet home. Veel modellen zijn ook verkrijgbaar als LED opbouwspot met meerdere lichtpunten. Kies voor witte, zwarte, grijze, chromen of koperen spots en maak je interieur extra gezellig met superzuinig LED licht. Met LED wandlampen aan de muur creëer je meer diepte in de ruimte en geniet je van zowel functioneel als decoratief licht.

De LED wandlampen en spots sluit je direct aan op het lichtnet en hebben daarom geen snoer. Je kunt kiezen uit verstelbare LED wandspots met uiteenlopende designs of moderne wandlampen met geïntegreerd LED licht. Wat je interieursmaak ook is, een subtiel wandlampje voor bij het bed of in de gang is online via Besselinklicht.nl eenvoudig te bestellen. We leveren razendsnel uit voorraad en het LED licht is bij de wandlampen inbegrepen!

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

LED wandlampen

Mooi, sfeervol en zuinig tegelijk

LED verlichting wordt gebruikt om verschillende elementen aan de wand van een interieur extra te verlichten. Zo kun je denken aan een schilderij of een spiegel. Verder zijn LED lampen heel praktisch als leeslicht bij het bed of boven een badkamerspiegel. Ze vallen onder de categorie directe en indirecte verlichting. De lampen worden ook vaak ingezet als sfeerverlichting. Om je binnenverlichting te verrijken met sfeervol licht zijn LED wandlampen de ideale oplossing. Ze zijn energiezuinig, aangezien ze 80% zuiniger zijn dan een traditionele gloeilamp. Ze gaan enorm lang mee, ze hebben een levensduur van gemiddeld 15.000 uur. Wil je sfeervol of direct licht in je interieur en wil je graag je steentje bijdragen aan het milieu d.m.v. een milieuvriendelijke lamp? Shop nu bij ons online en profiteer van Gratis verzending!