Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

LED verlichting

LED verlichting kan gewone verlichting prima vervangen en biedt veel meer voordelen ten opzichte van halogeenlampen of spaarlampen. Door te kiezen voor LED licht ben je milieuvriendelijker bezig en bespaar je energiekosten. Verder kan LED verlichting in de meest uiteenlopende armaturen ingebouwd worden, waardoor er veel meer mogelijk is op het gebied van design. Het LED licht van nu heeft geen vervanging nodig en gaat net zolang mee als het armatuur zelf. LED verlichting is niet meer vergelijkbaar met het koude felle licht van enkele jaren geleden. De meeste LED lampen uit de collectie home sweet home hebben een lichtkleur van 2700-3000 Kelvin. Dit is gelijk aan de kleur van een ouderwetse gloeilamp. Wil je een LED lichtbron met de looks van een nostalgische oldschool gloeilamp? Bekijk dan zeker onze retro LED lampen Carbon of filament kooldraadlampen en combineer het beste van twee werelden.

De toepassingen van LED verlichting zijn ontelbaar en niet meer weg te denken uit o.a. woninginrichting, horecaruimte, zoals bijvoorbeeld restaurant, grand café, speelhal, sportcentrum, kantine en overige instellingen. Laat je betoveren en overtuigen door de vele mogelijkheden qua formaat, design en kleur. Dimbaar of niet dimbaar? Bekijk in de productspecificaties welke bijzondere eigenschappen jouw favoriete LED lamp heeft en ervaar met jouw nieuwe aanwinst het verschil in huis of bedrijf! Bijkomstig voordeel is dat een LED lamp geen giftige stof zoals kwik bevat, direct aan gaat en bijna geen warmte verliest. Daarmee is dit Light Emitting Diode licht ook heel veilig in de buurt van kinderen en huisdieren. Home sweet home verlichting is DEKRA gecertificeerd. Dat betekent dat de lampen uitvoerig zijn getest en gekeurd op het gebied van elektrische veiligheid.

Wij presenteren in deze lampen webshop een uitgebreid aanbod LED verlichting. Richt je huis veilig, functioneel en sfeervol in met romantische, stoere, retro of moderne lampen. Of ben je liefhebber van industrieel of Scandinavisch? Shop je nieuwe lamp nu comfortabel online vanuit je luie stoel en laat in huis via verlichting zien wie je bent! Of het nu gaat om LED spots, LED hanglampen, LED bureaulampen of LED vloerlampen: jouw energiezuinige LED lamp kun je 100% veilig bestellen en betalen via www.besselinklicht.nl. Onze goede reviews tonen aan dat veel klanten graag bij ons terugkomen. Toch liever eerst even kennismaken met ons team en het home sweet home LED assortiment? Kom vrijblijvend langs in onze showroom, de keuze is meer dan reuze en goed advies vinden wij vanzelfsprekend!