• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

LED tafellampen

LED tafellampen

Stekker in het stopcontact en aan is het licht! Dankzij ingebouwd LED licht zijn deze LED tafellampen uit de collectie home sweet home direct klaar voor gebruik! Met 30.000 branduren is vervanging van lichtbronnen niet meer nodig. Een tafellamp uit de LED serie van home sweet home herken je aan het golf design. De Quad en de Eclips zijn resp. vierkant en rond.

Futuristisch en minimalistisch design hoort bij dé woontrend van dit jaar. Combineer zachte kleuren met zwart, wit en grijs voor de perfecte cosmo look. Zorg dat een LED tafellamp zoals een Swirl, Base of Tris niet ontbreekt op je bureau of dressoir! LED op meer plaatsen in huis? Bekijk ook de hanglampen, vloerlampen en wandlampen uit gelijknamige LED serie, the future is in jouw handen!

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

LED tafellampen

LED light to the future

LED tafellampen zijn gemaakt om de hoeken, tafels, kastjes, dressoirs en andere oppervlakken te verlichten. Er zijn tafellampen die veel sfeer bieden en die tevens functioneel zijn als bureaulamp dicht bij de werkplek. Decoratieve tafellampen zijn gezellige, praktische en mooie woonitems voor op een sidetable, haltafel of schouw. Ze verspreiden knus licht waarbij je heerlijk tot rust komt na een drukke dag. De collectie home sweet home biedt moderne LED tafellampen aan met een knipoog naar de toekomst. Kies voor energiezuinige, duurzame verlichting voor in je woonkamer, slaapkamer en eetkamer en laat een woonstijl met lef zien! Schenk alle aandacht aan je interieur en laat je inspireren door ons ruime assortiment LED lampen voor op tafel of bureau.