• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

LED hanglampen

LED hanglampen

Een hanglamp uit de serie LED van home sweet home is een speelse design LED hanglamp die voor licht en magie zorgt in verschillende ruimtes binnenshuis. De hangarmaturen hebben niet alleen een supermodern design, ze zijn dankzij de ingebouwde LED verlichting uiterst duurzaam in gebruik. Bespaar met LED licht 85% energie en geniet jarenlang van warmwit licht (3000K) in je kantoor, appartement of hoekwoning. Fan van dimbaar licht? LED hanglamp Tris is dimbaar met een wanddimmer (excl.).

Heb je de voorkeur voor een LED pendellamp met dun golf design, een rond, vierkant of liever een krul design? Speel met licht en vorm, bekijk rustig welke uitvoering het beste past in jouw interieur. Alle modellen uit de serie LED zijn verkrijgbaar in wit of aluminiumkleur. De hanghoogte is variabel, het snoer kun je in het rechthoekige plafondkapje verbergen. Durf jij te gaan voor een futuristische eyecatcher boven je tafel, dressoir of bureau? Klik dan op één van deze alu design LED hanglampen!

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

LED hanglampen

Extra lang genieten met zuinig LED licht

Energiezuinige hanglampen zijn dé trend van dit moment. Veelal uitgevoerd in een moderne stijl met een LED-module binnenin de lamp. De meeste hoogte verstelbare lampen in deze categorie kunnen omschreven worden als stoer en modern. Het zijn de eyecatchers die jouw gedurfde interieursmaak weerspiegelen in huis, kantoor en bedrijf. LED hanglampen verbruiken 85% minder stroom dan traditionele gloeilampen en zijn dus een stuk voordeliger en milieuvriendelijker! Kies je favoriete design LED hanglamp en voorzie je woonkamer, eetkamer en/of werkplek van duurzaam futuristisch licht (3000K). Dankzij ingebouwde LED modulen is vervanging van het licht niet nodig, de levensduur van de modulen is even lang als het armatuur zelf!