• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lampenkappen op maat

Persoonlijke eyecatchers in huis, hotel, winkel en restaurant

Lampenkappen (op maat) zijn niet alleen bewonderingswaardige pronkstukken in een hotel lobby, ontvangstruimte van een schouwburg of restaurant. Ook in huis staan ze garant voor klasse en sfeervolle elegance. Besselink licht is al jarenlang leverancier van eersteklas kwaliteitslampenkappen. Ook voor bijzondere opdrachten zoals extra grote lampenkappen of lampenkappen in een speciale stof of design biedt ons team verrassende oplossingen. Ben je nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen bij de inrichting van je huis, winkel, kantoor of restaurant? Neem vrijblijvend contact met ons op en we tonen met alle plezier alle mogelijkheden. Wij leveren aan particulieren en zakelijke klanten en nemen alle tijd om met jou alle wensen uitvoerig te bespreken.

Ruime ervaring met maatwerk lampenkappen

Ons lampenkappenatelier bevindt zich op de Nieuwgraaf 10 in Duiven. Dagelijks worden daar lampenkappen op maat met alle aandacht voor de kleinste details handmatig vervaardigd. Met behulp van de modernste technieken zijn oneindig veel variaties mogelijk en kun jij precies aangeven welke kleur en soort stof bij jouw huisstijl past. Op die manier verhoog je de positieve beleving en personal touch in de ruimte. Ook gepersonaliseerde lampenkappen met logo of eigen ontwerp zijn realiseerbaar. Laat jij bij ons een lampenkap op maat maken, dan kun je ons bellen 026 – 31 90 630 of mailen om al jouw wensen kenbaar te maken. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Duiven (Gelderland). Daar is een groot aantal lampenkappen op maat van dichtbij te bewonderen en zie je direct het hoogwaardige afwerkingsniveau.

Jouw interieur herkenbaar en onderscheidend

Met lampenkappen van home sweet home maak jij jouw interieur herkenbaar en onderscheidend. Extra lang, extra groot, extra hoog, van katoen, houtfineer, organza, linnen of kunststof…alles is mogelijk! Je kunt kiezen uit armaturen met stabiele metalen frames met fittingen voor één of meerdere lichtpunten en passende diffusers. Het bovenstaande online assortiment lampenkappen op maat is slechts een beperkte selectie, we laten je graag nog veel meer zien! We houden bij het lichtplan altijd rekening met jouw budget en leveren sowieso zonder verzendkosten. Met onze ruime ervaring bij lichtprojecten voor scholen, horeca, winkels, recreatie, beurzen, kantoren en woningen is jouw lichtplan met bijzondere lampenkappen absoluut in deskundige handen bij Besselink licht!