• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom
Bezorgen & afhalen

 

De meeste voorradige artikelen heb je de volgende dag al in huis!

Er zijn een aantal uitzonderingen. Ze staan hieronder beschreven.

Bezorgadres op de Waddeneilanden Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we - in verband met de bootovertocht - soms 1 à 2 dagen later dan de bezorgdag die je kiest in de kassa. Op zaterdagen bezorgen wij niet op de waddeneilanden.
Beperkte bereikbaarheid De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping.
Zelf afhalen – DPD ophaalpunt Als je ervoor kiest jouw bestelling bij een DPD ophaalpunt af te halen, dan kun je de meeste artikelen binnen twee dagen afhalen. Voor meer informatie omtrent de bezorging bij een DPD ophaalpunt, klik hier.
Bestellen op zaterdag & zondag Een bestelling die op zaterdag of zondag geplaatst wordt, ontvang je op dinsdag.

Bezorgafspraak - bezorgdatum

De meeste voorradige artikelen heb je de volgende dag al in huis.

Je ontvangt van ons een orderbevestiging direct na het plaatsen van je bestelling. Wanneer de bestelling is verzonden, ontvang je opnieuw een email van ons met de verzendbevestiging.

Raadpleeg voor meer informatie de Algemene voorwaarden.

Zelf afhalen – DPD ophaalpunt

Je kunt artikelen zelf afhalen bij een DPD ophaalpunt waar en wanneer het jou uitkomt. Je vindt DPD ophaalpunten op plaatsen waar je waarschijnlijk toch al regelmatig komt.

Als het mogelijk is je bestelling af te halen bij DPD, dan komt deze keuze tijdens het bestellen vanzelf voorbij. De meeste artikelen kun je binnen twee dagen al afhalen.

Neem voor het ophalen van je bestelling bij een DPD ophaalpunt een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs dient overeen te komen met de naam op de aflevergegevens.
 
Zoek hier een DPD ophaalpunt bij jou in de buurt. Heb je nog verdere vragen over het onvangen van pakketten via een DPD Parcel Shop?
Bezoek de website van DPD.Thuis bezorgen

De meeste artikelen heb je de volgende dag al in huis.

Ben je onverwacht niet thuis als de bestelling wordt aangeboden, dan geven we deze af bij je buren.

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan vind je een kaart in de brievenbus waarop staat wanneer de bezorgdienst de bestelling opnieuw aanbiedt. Dit is normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag. Komt dit moment niet uit, dan kun je met de code die op het kaartje staat via DPD aangeven wanneer bezorging jou wel uitkomt.Bezorgadres

Het adres dat bekend is bij jouw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres.

Wil je de bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op je werk of wil je iemand een cadeau sturen), dan kun je dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling. In dat geval vermeld je tijdens het bestelproces een ander afleveradres.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je bestelling zelf op te halen bij een DPD ophaalpunt.