• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Inbouwspots

Inbouwspots

De beste inbouwlampen voor buiten vind je bij Besselink Licht. Spots in de tuin en de veranda of bij het terras zijn absoluut sfeerverhogend.


• Meer dan 10.000+ producten op voorraad
• Snel en gratis thuisbezorgd
• 2 jaar garantie


Eenvoudig te monteren aan wand, muur of schutting. Ze geven een luxe uitstraling aan je oprit of oprijlaan. Ook zijn ze ideaal om een specifiek voorwerp uit te lichten.

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Inbouwspots

Inbouwverlichting zoals spots zijn onder te verdelen in plafondspots, wandspots en grondspots. Ze zijn ideaal om je carport of pad te verlichten. Inbouwlampen kunnen de heg of een boom prachtig verlichten, maar zorgen er ook voor dat je veilig in de tuin kan lopen met goed zicht op het looppad. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder dimmer zodat je zelf de lichtsterkte kunt regelen voor gezellige uren in de tuin tijdens de avonden. Geef je tuin een mooi uiterlijk en zorg voor voldoende verlichting op verschillende plaatsen. Mooie bijkomstigheid is dat voldoende buitenverlichting ervoor zorgt dat ongewenste gasten wegblijven. Een perfecte combinatie van gezelligheid en veiligheid. Bepaal je eigen lichtplan rekening houdend met kleur, grootte en vormen en geef je pronkstukken in de tuin het juiste accent. Succes en aandacht gegarandeerd.