Bamboe lampen Hive

Bamboe lampen Hive van Home sweet home

Rotan hanglampen en bamboe tafellampen uit de collectie Hive laten je optimaal genieten van ontspannen Oosterse sferen!

De lampen van gevlochten riet hebben een natuurlijk bamboe uiterlijk en een modern innerlijk. Ook in een vintage interieur laat Hive zich van alle kanten graag bewonderen. En hoe prettig is het dat je bij Hive bamboe lampen niet direct in de lichtbron kijkt. Deze is namelijk afgeschermd met een witte langwerpige binnenkap. De witte kap van katoen/pvc zorgt voor diffuus licht rondom de lamp.

Elk moment sfeer met bamboe lampen

Overdag als het licht uit is zijn Hive bamboe lampen al bijzonder om te zien.

Zodra bij schemer het licht aan gaat, voel je je helemaal thuis in een romantische zachte sfeer. Is jouw favoriete woonstijl landelijk, botanisch, Oosters of Boho? Bedenk hoe mooi Hive lampen daarbij aansluiten.

Samen met enkele palmplanten, Oosterse kleden, rotan manden en felle prints vertelt jouw interieur een mooi verhaal!

Bamboe tafellampen Hive

Mis je nog een bamboe tafellamp in jouw botanische woonkamer?

Of is jouw slaapkamer nog net niet helemaal in Ibizastijl? Laat met een of meerdere tafellampen Hive zien dat je fan bent van natuurlijke woonaccessoires.

Haal het relaxte vakantiegevoel lekker lang in huis. Bamboe tafellampen Hive zijn licht van gewicht en hebben een 180 cm lang stekkersnoer. Ze zijn ideaal als sfeervol lichtpunt op een sidetable, vensterbank of nachtkastje.

Rotan hanglampen Hive

De collectie Hive biedt een ruim assortiment bamboe hanglampen, ook wel rotan hanglampen genaamd) in verschillende formaten.

Elke lamp heeft een hoogteverstelbaar transparant snoer en een 12 cm rond metalen plafondkapje. Bij een landelijke houten keuken of een romantische slaapkamer kun je met lampen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen het buitenleven naar binnen halen. Grote en kleine rotan hanglampen Hive zijn solo, maar ook als kleine groep op verschillende hoogtes toepasbaar. Welke combinatie heb jij voor ogen?