• 2 jaar garantie
 • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Halogeen lampen

Halogeen lampen

De mooiste halogeenlampen vind je bij Besselink licht. Op zoek naar sfeervol, warm licht? Maak dan nu de beste keuze. De GU10 halogeen lampen hebben energieklasse D en verspreiden warmwit licht van 2700 Kelvin. Halogeen lampen zijn vervangbaar door nog zuiniger LED lampen. Home sweet home biedt volop LED alternatieven voor de laagste prijs.

Halogeenlampen hebben als nadeel dat ze heel warm worden in tegenstelling tot LED lampen. De gemiddelde levensduur van een halogeen lamp is 2000 uur, bij een LED lamp is die maar liefst 15.000 uur. Ook qua warmwitte lichtkleur komt een LED lichtbron van home sweet home met 2700 Kelvin heel dicht in de buurt van een halogeenlamp!

Laat meer zien
1 Producten
 • SLV r7s 80w halogeenlamp

  SLV r7s 80w halogeenlamp

  € 6,99
  Energielabel :
  C
   
   
1 Producten

Halogeen lampen

Halogeenlampen kunnen worden beschouwd als de perfecte vervangers van gloeilampen. Ze gaan veel langer mee (50% langer) en ze verbruiken veel minder (35%). Ze zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten met diverse fittingen en zijn beschikbaar voor vrijwel elke lamp. Ze worden zowel binnen als buiten gebruikt en zijn dimbaar. De lampen zijn vervaardigd in 2 stroomspanningen, namelijk hoogspanning (220V) en laagspanning (12V) halogeen. Voor indirecte vloerverlichting worden hoogspanning lampen gebruikt, in spots en bureaulampen laagspanning armaturen. Let vooral op bij de aankoop welke soort fitting benodigd is. Een hoge wattage geeft een grotere hoeveelheid licht. Tip: laat de halogeenlamp altijd afkoelen voordat je deze vervangt aangezien deze erg warm wordt. Gebruik altijd een doek i.p.v. blote handen om de lamp vast te pakken: vette vlekken zorgen ervoor dat de lamp snel doorbrandt.