• 2 jaar garantie
  • betaal na ontvangst
Advies?026 31 90 630Bezoek de showroom

Grondspots

Grondspots

Grondspots van de hoogste kwaliteit vind je bij Besselink Licht. Verlicht je tuin vanaf de grond met het meest indrukwekkende licht.


• Meer dan 10.000+ producten op voorraad
• Snel en gratis thuisbezorgd
• 2 jaar garantie


Grondspots zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat je de mooie elementen van je tuin benadrukt door er extra licht op te schijnen. Grondspots zorgen er ook voor dat de paden ’s avonds goed zichtbaar zijn en dat de tuin op belangrijke plekken de juiste accenten krijgt.

Laat meer zien
meer...

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Grondspots

Grondspots zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je de mooie elementen in je tuin direct of indirect kunt verlichten. Denk hierbij aan die mooie haag in de tuin, die oude eik van 100 jaar oud of die prachtige, exotische plant. Grondspots voor in de tuin zijn enorm sterk, sterk genoeg om het gewicht van een auto te dragen. Grondspots kunnen overal in de tuin geplaatst worden, tussen de stenen, in het zand en in het gras. Ze zijn multifunctioneel en bieden sfeervolle verlichting van de tuin. De lampen kunnen eventueel gedimd worden zodat je terras, pad of oprit de juiste dimensie krijgt. Er zijn vele soorten tuinverlichting beschikbaar en uiteraard zijn ze waterdicht zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.