Dot-light

Dot-light

Licht en kunst tegelijk. Dot light is een uniek sfeerverlichting concept van Besselink licht waarbij de lamp een karakteristiek schaduweffect creëert op de achterliggende muur. De lampen uit deze Dot light sfeerverlichting vormen een opvallend, sfeervol schouwspel van licht en schaduw op wand en plafond. Ga voor een projectie die past bij het thema in o.a. kinderkamer of woonkamer en verras je familie.

Benieuwd naar dit bijzondere lichteffect? Kom naar onze showroom in Duiven en laat je informeren over de mogelijkheden van Dot-Light. Of bestel online en combineer een Dot-Light tafellampvoet met een zelfgekozen kunststof figuur zoals een bloem, zon, kandelaar, engel, ster of hert en geniet van een betoverend decor in je slaapkamer of woonkamer.

Laat meer zien
22 Producten
22 Producten

Dot-light

Dot licht is een sfeerverlichting concept waarbij de lamp een karakteristiek schaduweffect creëert op de achterliggende muur. Zo vertonen de lampen uit deze Dot-light collectie bijzonder sfeervol schaduwen op de wand van o.a. bloemen, sterren, barokmotieven en engelprofielen. Je maakt je eigen verlichting combinatie met een vloerlamp, tafellamp of wandlamp en één van de verschillende kleuren en designs acrylvormen. De verlichting wordt geleverd inclusief de lichtbron. Deze sfeerverlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Bijbehorende lampen combineren uitstekend met elkaar en voorzien zo alle ruimtes van complete sfeerverlichting. Er wordt gebruik gemaakt van een lichtbron die zich voor de acrylvorm bevindt, waarbij het licht weerkaatst op deze acrylvorm. Zo ontstaan prachtig gekleurde, sfeervolle vormen op de achterliggende wand. Deze specifieke schaduw-verlichting speelt dus als het ware met de uitgestraalde lichtbundel. Gun niet alleen jezelf dit opvallende schouwspel in de woonkamer of slaapkamer, maar laat ook kinderen verbazen en geef een kinderkamer of babykamer extra sfeer met unieke dot verlichting. Ben je nieuwsgierig naar de bijzondere, originele lichteffecten met Dot licht? Je bent van harte welkom in onze showroom in Duiven. Je zult verbaasd zijn wat betreft de mogelijkheden en dat allemaal voor de laagste prijzen.