Dot-light

Dot-light

Licht en kunst tegelijk. Dot light is een unieke schaduwlamp van Besselink licht waarbij de lamp een karakteristiek schaduweffect creëert op de achterliggende muur. De lampen uit deze Dot light sfeerverlichting vormen een opvallend, sfeervol schouwspel van licht en schaduw op wand en plafond. Ga voor een projectie die past bij het thema in o.a. kinderkamer of woonkamer en verras je familie.

Benieuwd naar dit bijzondere lichteffect? Kom naar onze showroom in Duiven en laat je informeren over de mogelijkheden van Dot-Light. Of bestel online en combineer een Dot-Light tafellampvoet met een zelfgekozen kunststof figuur zoals een bloem, zon, kandelaar, engel, ster of hert en geniet van een betoverend decor in je slaapkamer of woonkamer.

Laat meer zien
22 Producten
22 Producten

Dot-light

Verrassend schaduweffect

Dot-light is een schaduwlamp concept waarbij de lamp een karakteristiek schaduweffect laat zien op een achterliggende muur, wand of plafond. De lampen uit deze Dot-light collectie van Besselink licht vertonen sfeervolle schaduwen op de wand, zoals bloemen, sterren, barokmotieven en engelfiguren. Je maakt je eigen licht/schaduw combinatie middels een vloerlamp, tafellamp of wandlamp met één van de acrylvormen. De dot-light houder wordt geleverd inclusief E27 LED lichtbron. De kunststof vormen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Bijzonder geschikt voor toepassing in een kinderkamer, woonkamer, winkel of bedrijfsruimte.

Hoe werkt Dot-light?

Er wordt gebruik gemaakt van een lichtbron die is gesitueerd recht voor de acrylvorm, waarbij het licht weerkaatst op deze acrylvorm. Zo ontstaan gekleurde, sfeervolle silhouetten op de achterliggende wand. Deze specifieke schaduw-verlichting speelt dus als het ware met de uitgestraalde lichtbundel. Gun niet alleen jezelf dit opvallende schouwspel in de woonkamer of slaapkamer, maar laat ook kinderen verbazen en creëer met Dot-light extra sfeer in een kinderkamer of babykamer. Ben je nieuwsgierig naar het bijzondere lichteffect met Dot licht? Stel nu online je schaduwlamp samen of kom vrijblijvend naar onze lampenwinkel in Duiven. Je zult verbaasd zijn wat betreft de mogelijkheden. En dat allemaal voor de laagste prijs!