Blog

  1. Hoe vind je JOUW JUISTE TAFELLAMP?

    Hoe vind je JOUW JUISTE TAFELLAMP

    Tafellampen zijn veelzijdige verlichtingsoplossingen die uniek zijn, in verschillende opzichten. Door het compacte formaat passen ze moeiteloos in elke ruimte, ongeacht de grootte ervan.

    Lees meer »
  2. Ontdek eindeloze mogelijkheden met doe-het-zelfverlichting in 2023

    Ontdek eindeloze mogelijkheden met doe-het-zelfverlichting in 2023

    Je hanglamp zelf samenstellen?

    Met de

    Lees meer »
  3. Milieuvriendelijke verlichting: voordelen en gebruik in het dagelijks leven

    Milieuvriendelijke verlichting: voordelen en gebruik in het dagelijks leven

    Nu we ons steeds meer bewust worden van de impact van klimaatverandering, is het belangrijker dan ooit om actie te ondernemen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Kiezen voor milieuvriendelijke verlichting helpt niet alleen om onze impact op het milieu te minimaliseren, maar bespaart ons ook geld. In dit artikel onderzoeken Besselink Licht de voordelen van milieuvriendelijke verlichting en geven we tips over hoe je deze kunt integreren in je huis of kantoor.

    Lees meer »
  4. Ontdek hier de meest verbazingwekkende LED lichtbron - Move Me!

    Ontdek hier de meest verbazingwekkende LED lichtbron - Move Me!

    De naam zegt het al: beweeg mij, of laat het licht schijnen waar jij wilt!
    De diffusor in de lamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en weerkaatst het licht op een verrassende manier. Een inventief magneetsysteem laat de diffusor bewegen, wat resulteert in een verbluffend licht-schaduweffect

    Lees meer »
  5. Kies de juiste vloerlamp: ontdek de 5 verschillende soorten en hun toepassingsmogelijkheden

    Kies de juiste vloerlamp: ontdek de 5 verschillende soorten en hun toepassingsmogelijkheden

    Heb je je ooit gefrustreerd gevoeld bij het kiezen van vloerlampen die bij je kamers passen? Vloerlampen zijn een geweldige manier om zowel stijl als functie toe te voegen aan een kamer. Ze kunnen worden gebruikt voor taakverlichting, sfeerverlichting of een combinatie van beide.

    Lees meer »
  6. Daarom zijn zwarte lampen zo gewild

    Daarom zijn zwarte lampen zo gewild

    Je kunt er niet meer omheen… zwart in je interieur. Zwart is als stoere woonkleur enorm geliefd bij liefhebbers van modern en industrial living met een rauw randje. Het combineren van zwarte woonelementen met warmwit licht laat licht leven als nooit tevoren. Voeg lef toe in je leven en maak een statement met gave, zwarte lampen. De kleur zwart staat voor elegantie, mysterie en maakt je nieuwsgierig naar het onbekende.

    Lees meer »
  7. Ontdek de magie van glazen lampen

    Ontdek de magie van glazen lampen

    Mooie lampen van glas zijn bij het restylen van je interieur een slimme optie, je creëert namelijk meer ruimtegevoel. Een kleine of grote glazen hanglamp, glazen plafondlamp of trendy glazen tafellamp, ze hebben allemaal een stijlvol transparant karakter. Glazen lampen onderscheiden zich van andere lampen vanwege hun heldere doorkijk. De ruimte lijkt daardoor optisch groter. En ook heel mooi: er is bij de meeste uitvoeringen direct zicht op de lichtbron. Glazen lampen zijn als basislamp toepasbaar bij elke woonstijl en geven extra glans aan jouw interieur!

    Lees meer »
  8. Een lichtplan opstellen: hoe doe je dat?

    Een lichtplan opstellen: hoe doe je dat?

    Zelf een lichtplan maken?
    Een nieuw huis of een verbouwing brengt voor de niet-zo-handy man of vrouw de nodige stress met zich mee. Voor anderen is het juist een bruisende periode vol energie en creativiteit. Weet jij waar je moet beginnen?

    Lees meer »
  9. Draadlampen: heb jij ze al in huis?

    Draadlampen: heb jij ze al in huis?

    Draadlampen passen helemaal in het interieur van nu! Ze zijn herkenbaar aan hun ijzersterke kap van stevig metaaldraad en kunnen wel tegen een stootje. Daarbij hebben de meeste modellen een open constructie met binnenin een zichtbare lichtbron. Met hun krachtige uitstraling passen deze hippe hanglampen in zowel een industrieel, retro als vintage interieur. Als je kiest voor draadlampen boven de eettafel of bijzettafel, dan is ons stijladvies om deze te groeperen en te hangen op verschillende hoogtes voor een speels effect.

    Lees meer »
  10. Zo heb je altijd een niks-moet vakantiegevoel in huis

    Zo heb je altijd een niks-moet vakantiegevoel in huis
    Tover je huis om tot een relaxte vakantiewoning! We delen een paar slimme trucs voor een heerlijke thuisvakantie in je eigen huis & tuin.
    Lees meer »