5 Jaar garantie

Gefeliciteerd met de aankoop van je home sweet home® product!
Dit product staat garant voor kwaliteit, energiebesparing én een perfecte sfeer. Met verlichting van home sweet home® zorg jij ervoor dat jouw huis ook écht jouw huis wordt.

Dekra

Home sweet home® producten met het DEKRA kwaliteitskeurmerk zijn door een onafhankelijke keuringsinstantie DEKRA gekeurd. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en veiligheid van de producten. De lampen en lichtbronnen zijn uitgebreid getest voordat ze te koop worden aangeboden.

Garantie

Op een product van home sweet home® geldt standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar. Op geselecteerde home sweet home® producten kun je deze garantie zelfs verlengen naar 5 jaar. Bij producten die hiervoor in aanmerking komen staat dit op de verpakking vermeld. Om de garantie op je home sweet home® product te verlengen naar 5 jaar kun je het product registreren via deze pagina.

Hoe kun je je product registreren?

            - Vul onderstaand formulier volledig en correct in.
            - Upload een foto of scan van je aankoopbewijs (PDF of JPG formaat)

Alleen registraties die volledig en naar waarheid zijn ingevuld inclusief een geldig aankoopbewijs (met daarop minimaal de winkel/bedrijfsnaam, aankoopdatum, productnaam en/of artikelcode) geven recht op een garantie van 5 jaar. Na ontvangst van jouw garantieaanvraag zullen wij deze binnen één week aan je bevestigen indien akkoord. Zonder bevestiging van de garantieaanvraag, is deze niet geldig.

Voorwaarden

Jouw home sweet home® product is ontworpen, geproduceerd en getest volgens de strengste Europese veiligheidsvoorschriften (EN 60598/NEN 1010). Bij constructiefouten of materiële gebreken geeft de fabrikant 2 jaar garantie op binnenverlichting en buitenverlichting (tenzij anders vermeld op de verpakking). Deze garantie kan - onder voorwaarde van een geldige registratie en indien vermeld op de verpakking van het product - verlengd worden naar 5 jaar.
Glasbreuk, batterijen en lichtbronnen vallen niet onder de garantievoorwaarden. De garantieperiode gaat in vanaf de aankoopdatum en geldt enkel indien een geldig, correct en volledig aankoopbewijs is toegevoegd. Schade aan het verlichtingsarmatuur door gebruik ervan in extreme omstandigheden (zeekustgebieden, industriële omgevingen, frequente blootstelling aan meststoffen, enz.), valt eveneens niet onder de garantievoorwaarden. De garantie vervalt indien het verlichtingsarmatuur niet volgens de gebruiksaanwijzing werd geïnstalleerd of door onbevoegde personen werd hersteld of aangepast. De fabrikant aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van een verkeerde toepassing van het verlichtingsarmatuur of door gebruik in combinatie met onjuiste apparatuur of wisselstukken. Op producten die zijn gekocht in fabrieks- en verlichtingsoutlets geldt geen recht op 5 jaar garantie.
Als je aanspraak maakt op de garantie en er is aan de hand van de voorwaarden bepaald dat je recht hebt op garantie, dan is home sweet home® vrij om je product te vervangen door eenzelfde product (hetzelfde type) of de aankoopprijs terug te betalen. Indien het product niet meer geleverd wordt, heeft home sweet home® het recht om je een vergelijkbaar product te leveren. Montagekosten, demontagekosten en portokosten welke door jou gemaakt worden in het kader van de garantieaanspraak worden niet door home sweet home® vergoed.

Schrijf je nu in voor 5 jaar garantie

Schrijf je nu in voor 5 jaar garantie

STUUR ONS EEN BERICHT

Als uw vraag betrekking heeft op een specifieke bestelling, voer dan het bestelnummer in.

Onze gegevens

Nieuwgraaf 10
6921 RJ Duiven
KvK: 09076272
BTW: NL801254528B01

[email protected]